KAMI MEMBERI PERALATAN KUALITAS TINGGI

GENCOR parabot

  • 100mV/g Integrative Piezoelektrik Geter Speed ​​Triaxial Transduser Geter pamancar

    100mV/g Integrative Piezoelektrik Geter Spe...

    Katerangan Produk
    KH5004 3-axis: KH5004 accelerometer dirancang kalayan prinsip pangaruh piezoelektrik, pangukuran 3 sumbu, ngarojong rupa-rupa pilihan instalasi, bisa nyadiakeun kinerja tinggi na nilai alus teuing, papanggih tés diversified ka extent greatest.Produkna dipasang sareng sirkuit integrasi precision, anu tiasa ngukur tilu arah X, Y, sareng Z dina waktos anu sami, sareng kaluaran sinyal 4-20mA atanapi IEPE.Pamaké tiasa nyambungkeun PLC / DCS atanapi alat ngawaskeun kolektor anu sanés, utamina dianggo pikeun ngawaskeun kaayaan geter tina gear sareng bantalan mesin puteran industri (motor, pompa, centrifuges, compressor, blowers, jsb.), ngawaskeun kasalahan, géologi rékayasa, ngawaskeun géologis. , Geter wangunan luhur-naékna jeung struktur badag, jsb.
  • Low Harga Hawa Suhu Jeung Kalembaban Sensor RS485 Tembok Gunung Temp Beueus Transmitter

    Low Harga Hawa Suhu Jeung Kalembaban Sensor R ...

    Katerangan Produk
    KHT100 nyaéta tipe témbok kualitas luhur suhu sarta kalembaban sensor, nganut Swiss modul sensor canggih tur kinerja tinggi chip tunggal dirancang pikeun ukuran kalembaban hawa kamar indoor, loba dipaké dina tatanén: rumah kaca, imah supa, tegalan, seeding kamar, imah jangjangan;gudang refrigerated, gudang, kamar tiis Ubar, HAVC;Ngawangun Automation aplikasi lingkungan kalembaban tinggi.Lingkungan Kalembaban Tinggi:

    Fitur
    * Akurasi High, Stabilitas Tinggi;Anti Gangguan kaayaan dina PCB
    * Téknologi sealing tinggi sareng panyalindungan palapis tilu-bukti anu saé
    * Rentang: T: -20 nepi ka 80 ° C, 0-50 ° C, -40 nepi ka 60 ° C;H: 0-100%
    * Kisaran suhu tiasa diatur ku saklar DIN jero
    * Kalayan fungsi offset ku konci anu diwangun
    * Kaluaran: 4-20mA, 0-5VDC, 0-10VDC, kaluaran RS485
    * Probe tiasa nganggo debu-buktina, jinis cai-buktina, opsional
    * Akurasi: T: ± 3 ° C, H: ± 3%;Resolusi: T: 0,01, H: 0,1% RH
    * Protection: perumahan listrik: IIP65;Probe: IP54
    * Wide catu daya: 12-36VDC;15-36VDC (4-20mA wungkul)
  • Kualitas Tinggi OEM Sensor Analog Air Suluh Minyak Cai Suhu Tinggi Digital 4-20ma Harga Pemancar Tekanan

    Kualitas luhur OEM sénsor Analog Air Suluh minyak Wat ...

    Katerangan Produk
    KHP300D Universal sensor tekanan digital pamancar: adopts diimpor canggih difusi silikon salaku komponén sénsitip,-precision tinggi jeung stabilitas tinggi, sirkuit diwangun-di bursa mV sinyal ka ayeuna baku, kaluaran sinyal tegangan.
  • Fan pompa Geter pamancar 4-20ma Perumahan sénsor Geter Pikeun Geter Sistim pangimeutan

    Fan pompa Geter pamancar 4-20ma Perumahan V ...

    Katerangan Produk
    KH400A accelerometer piezoelectric nyaéta accelerometer piezoelectric sensitipitas low frékuénsi low kalawan sirkuit IEPE diwangun-di;eta ngarobah kaluaran muatan ku sensor piezoelektrik tipe muatan jadi kaluaran tegangan impedansi low ngaliwatan preamplifier dipasang di jero sensor.sensor tipe IEPE biasana dina bentuk kaluaran dua-kawat, nyaeta, sumber arus konstan dipaké pikeun catu daya;garis sarua dipaké pikeun catu daya jeung sinyal.Biasana bagian DC disaring ku saringan high-pass dina kaluaran catu daya ayeuna konstan.Kauntungan pangbadagna sensor tipe IEPE nyaéta kualitas sinyal pangukuran alus, noise low, kamampuhan anti gangguan kuat sarta pangukuran jarak jauh, utamana loba sistem akuisisi data anyar geus dilengkepan sumber arus konstan, kituna, IEPE sensor bisa langsung disambungkeun ka sistem pangumpulan data.Tanpa instrumentasi sekundér anu sanés.Sensor IEPE laun-laun ngagentos accelerometers piezoelektrik kaluaran muatan tradisional dina tés geter.KH400A boga ciri sensitipitas tinggi, stiffness tinggi, sarta réspon frékuénsi low wates handap.Hal ieu loba dipaké dina Geter sarta pangukuran shock di aerospace, aviation, transportasi, konstruksi, sasak, ngawaskeun industri, panalungtikan ilmiah sarta pangajaran, pangukuran jeung widang lianna;utamana cocog pikeun nguji struktur sasak, ngawangun Low-gedéna, pisan low-frékuénsi widang Geter kayaning monitoring Geter, deteksi gempa, taneuh jeung ngawaskeun Geter yayasan.

     

  • k tipe thermocouple

    k tipe thermocouple

    k tipe thermocouple mangrupakeun sensor hawa maké platinum (PT) lalawanan jeung hawa boga hubungan fungsi tangtu, kusabab precision tinggi na, rentang ukuran badag, reproducibility jeung stabilitas.Bisa langsung ngukur suhu permukaan rupa cair, uap, gas jeung padet.Utamana cocog pikeun instalasi di tempat hawa miniaturized husus, pipe sempit, bending, sarat respon gancang.
    spésifikasi sensor suhu:
    1. Kisaran suhu pamakean:
    K (- 50 ~ 1300 ° C), S (50 ~ 1700 ° C), T (200 ~ 350 ° C), E (0 ~ 800 ° C), J (0 ~ 1000 ° C), B (300 ~ 1800 ° C), N (0 ~ 1300 ° C)
    PT100: -200 nepi ka 500 ℃ pikeun Kelas A, -200 nepi ka 600 ℃ pikeun Kelas B Cu50 (-50 ~ 150 ℃), Cu100 (-50 ~ 150 ℃)
    2. Paké panganteur 2/3-kawat
    3. Akurasi ti Kelas I, Kelas II
    Fitur:
    1. precision High jeung stabilitas alus;
    2. sensitipitas tinggi na linearity alus;
    3. waktos respon pondok tur kasaluyuan alus;
    4. Struktur kompak, instalasi gampang, kinerja waterproof alus

  • Pamancar Thermocouple calakan

    Pamancar Thermocouple calakan

    Pamancar suhu calakan tiasa ngarobih modél sensor sareng kisaran suhu anu saluyu.Éta tiasa dianggo ku ngaunduh parangkat lunak gratis.

    KH213 séri modul pamancar suhu sareng catu daya 24V, sistem dua-kawat pamancar terpadu.Produk ngadopsi sirkuit terpadu impor, résistansi termal atanapi amplifikasi sinyal thermocouple sareng konvérsi kana arus kaluaran 4-20mA atanapi 0-10mA, atanapi tegangan kaluaran 0 ~ 5V.Hiji pamancar Armored bisa langsung ngukur gas atawa suhu cair sabagian cocog pikeun pangukuran rentang suhu low, pikeun nungkulan kondensasi cai dina dampak pangukuran suhu.

    Rentang ukur résistansi termal: PT100: -200 ~ 650 ℃; CU50: -50 ~ 150 ℃
    Thermocouple rentang ukur: tipe K: 300 ~ 1200 ℃; tipe E: 200 ~ 800 ℃; tipe S: 600 ~ 1600 ℃
    Siginal kaluaran: 4-20mA, 0-10mA, 0-10V, 0-5V
    Akurasi pangukuran: Thermocouple ukur: 0.2 ~ 0.3% Thermocouple: 1 ~ 2%
    Suhu drift: 0,025% / ℃
    Catu daya: +12VDC atanapi +24VDC±10% Lingkungan Gawé: 0~70℃ Kaayaan Panyimpenan: -40~+85℃

     

  • MIC300AG Paperless Recorder 6 Saluran

    MIC300AG Paperless Recorder 6 Saluran

    Recorder tanpa kertas warna MIC300AG (96x96x85mm, dugi ka 6 saluran) pikeun tampilan kristal TFT warna leres LIQUID, input universal anu terasing, sapertos thermocouple, résistansi termal, tegangan ayeuna, suhu, tingkat cair, tekanan, tegangan, arus, aliran, frékuénsi geter. asupan;Ngadopsi struktur modularized kana kaluaran alarem, sénsor catu daya bantu, diteruskeun, percetakan, komunikasi jeung fungsi séjén.Data pangukuran tiasa ditampilkeun dina sababaraha jinis, sapertos tampilan grafik bagan bar, tren waktos nyata, mémori tren sajarah, bagan sirkular waktos nyata, mémori bagan sirkular sajarah, tampilan kaayaan alarem, jsb. Kurva sareng data ogé tiasa dicitak ku printer leutik ngaliwatan port RS232.Éta ogé nyayogikeun fungsi ningali data taun, bulan, dinten, jam, menit, sareng detik.Recorder bisa ngonpigurasi kalawan server OPC, sistem SCADA jeung software profésional séjén, ngagunakeun protokol komunikasi modbus-RTU ngaliwatan port RS485.data sajarah bisa langsung diundeur ngaliwatan U disk, plug and play, merenah tur fléksibel.Parangkat lunak analisis data anu dirojong ku PC tiasa nyitak data kana kurva sareng kaluaran dina format Excel pikeun analisa salajengna.

  • MIC-TZD Geter sareng ngawaskeun suhu Manual pamancar

    MIC-TZD Geter sareng pangimeutan suhu tr...

    MIC-TZD integrative Geter jeung suhu pamancar, integral tina Geter tradisional jeung sensor suhu jeung akurasi ukur circuit babarengan, teu ngan ngahontal "sensor + pamancar" mode fungsi sistem pangukuran Geter, tapi ogé ngahontal ékonomi tapi akurasi tinggi sistem ukuran Geter.Pamancar tiasa nyambung langsung sareng PLC, DCS atanapi sistem anu sanés.Dipasang dina panutup bantalan mesin puteran, pamancar mangrupa pilihan idéal pikeun turbin uap, compressors, motor, blower, fans, pompa cai jsb pikeun ngukur speed Geter atawa amplitudo Geter.Kusabab sinyal kaluaran na disababkeun ku pindah coils motong garis gaya magnét, jadi catu daya na tiasa 24VDC, instalasi gampang tur pamaliharaan.Pamancar tiasa dianggo sacara lega dina pemanasan sareng pembangkit listrik, pabrik semén, pabrik mesin, pabrik blower, pabrik kertas, mesin tambang batubara, jsb.

Percanten ka kami, pilih kami

Tentang Kami

  • tentang Kami

Katerangan ringkes:

Diadegkeun dina 2005, grup Mitchell boga loba industri, kayaning pabrik instrumen automation industri (perusahaan Kehao), pabrik kapang (verite parusahaan), Cina Éropa karéta logistik (Asia Éropa Tongda parusahaan).Mitchell perenahna di taman tech tinggi obor nasional.Kalayan dukungan pamaréntahan kotamadya Xiamen, Mitchell ngagaduhan kerjasama téknis sareng Universitas Xiamen sareng Universitas sains sareng téknologi Beijing.

Ilubiung dina kagiatan paméran

ACARA & TRADE nembongkeun

  • Sénsor geter pikeun ngawaskeun mesin kertas sareng conveyor

    Sénsor geter tiasa salamet dina lingkungan anu lembab sareng berdebu Bantalan gulung mangrupikeun garis hirup tina seueur prosés industri, kalebet manufaktur kertas sareng plastik sareng pertambangan.Bantalan ieu biasana aya di daérah anu panas, beueus atanapi bahaya anu henteu tiasa diaksés ku pangropéa prédiksi ...

  • Pangetahuan umum ngeunaan manajemén suhu sareng kalembaban ruang panyimpen komoditi

    Pikeun ngalakukeun padamelan anu saé dina ngokolakeun suhu sareng kalembaban rohangan panyimpen, urang kedah diajar sareng ngawasaan konsép dasar suhu sareng kalembaban hawa sareng pangaweruh dasar anu aya hubunganana.Suhu hawa: suhu hawa nujul kana darajat hawa tiis jeung panas.Sacara umum, leuwih deukeut ka ...

  • Tilu pancegahan pikeun ngagunakeun thermocouple platinum rhodium dina situs

    Platinum rhodium thermocouple mangrupikeun unsur ukur umum dina alat ukur suhu.Bisa langsung ngukur suhu, sarta langsung ngarobah sinyal suhu diukur kana sinyal EMF thermoelectric, lajeng ngarobahna kana suhu bisa diukur ngaliwatan electrica ...

  • Prinsip dasar sareng metode aplikasi Aula ayeuna sareng sensor tegangan sareng pamancar

    1. Alat Aula Alat aula mangrupakeun jenis converter magnetoelectric dijieunna tina bahan semikonduktor.Lamun IC ayeuna kontrol disambungkeun ka tungtung input, lamun médan magnét B ngaliwatan beungeut sensing magnét alat, Aula poténsi VH némbongan dina tungtung kaluaran....

  • Sababaraha jenis umum tina sensor tekanan

    Sénsor tekanan mangrupikeun jinis sénsor anu seueur dianggo dina sénsor.Ieu umumna dipaké pikeun ngukur tekanan badag.Hal ieu loba dipaké pikeun ngukur tekanan internal tina pipelines, tekanan gas mesin durukan internal, tekanan diferensial sarta tekanan suntik, tekanan pulsating ...