100mV/g Integrative Piezoelektrik Geter Speed ​​Triaxial Transduser Geter pamancar

Katerangan pondok:

Katerangan Produk
KH5004 3-axis: KH5004 accelerometer dirancang kalayan prinsip pangaruh piezoelektrik, pangukuran 3 sumbu, ngarojong rupa-rupa pilihan instalasi, bisa nyadiakeun kinerja tinggi na nilai alus teuing, papanggih tés diversified ka extent greatest.Produkna dipasang sareng sirkuit integrasi precision, anu tiasa ngukur tilu arah X, Y, sareng Z dina waktos anu sami, sareng kaluaran sinyal 4-20mA atanapi IEPE.Pamaké tiasa nyambungkeun PLC / DCS atanapi alat ngawaskeun kolektor anu sanés, utamina dianggo pikeun ngawaskeun kaayaan geter tina gear sareng bantalan mesin puteran industri (motor, pompa, centrifuges, compressor, blowers, jsb.), ngawaskeun kasalahan, géologi rékayasa, ngawaskeun géologis. , Geter wangunan luhur-naékna jeung struktur badag, jsb.


Rincian produk

Tag produk

 

Rentang ukur
± 100g
Sensitipitas transversal (25 ℃)
± 5%
100 mV/g (160Hz)
Réspon frékuénsi (± 1dB)
1-5.000Hz
Frékuénsi résonansi dipasang
≥15.000Hz
Rasio sensitipitas transversal
≤5%
tegangan éksitasi
18VDC-28VDC
Éksitasi sumber arus konstan (mA)
2-10mA
Impedansi kaluaran
<100 Ω
Kaluaran rentang pinuh (puncak)
± 5V
Geuning
<50μV
tegangan bias
+6-+8V
Suhu gawé
-40 ℃ ~ + 120 ℃
Batas guncangan (puncak)
± 1000 g
Réspon suhu
tingali lampiran
Tipe struktur
motong
Bahan cangkang
304 stainless steel
Métode kaluaran
1 / 4-28 opat-inti
Métode pamasangan
lem M5
Bahan piezoelektrik
PZT-5
Beurat
~55g
Pamasangan baud
M5
kabel
1 / 4-28Four-pin colokan péngkolan 3BNC Opat-core shielded kabel 2 meter
Nyarankeun Produk
Disarankeun ku seller

Industrial terpadu 4-20mA Accelerometer ultrasonic nirkabel pamancar sensor Geter

$ 90,00 - $ 165,00 / set

2 susunan

Geter mékanis alat nguji Geter pamancar

$ 120,00 - $ 280,00 / set

2 susunan

KH-HZD-F: Integrated ledakan-buktina Geter Sénsor pamancar

$ 120,00 - $ 220,00 / set

2 susunan

Ngajual waterproof 0-20mm / s 4 ~ 20ma Geter pamancar Sénsor Monitor Harga

$80,00 - $180,00 / sapotong

1 sapotong

Opat-parameter kombinasi usik opat kawat KR939SB4 4-20ma cooling munara reducer tingkat minyak Sensor Geter pamancar

$180,00 - $360,00 / sapotong

2,0 potongan

integrativ ngabeledug-bukti motor industri anyar engine Geter sensor harga pamancar Geter

$ 120,00 - $ 220,00 / set

2 susunan

Terpadu 3,2 Kawat Mechanical Analog 4-20ma Sénsor Geter pikeun Motor Pompa Compressor System Geter

$ 80,00 - $ 180,00 / set

1 set

RS485 Accelerometer sensor Geter pamancar suhu pamancar 4-20ma

$ 100,00 - $ 220,00 / sapotong

2 sapotong

Profil Perusahaan
Xiamen kehao automation co., Ltd. nyaéta produsén profésional alat industri, téknologi canggih sareng CE, ROHS, sertifikasi ISO tiasa mastikeun kualitasna.pabrik produksi urang sorangan bisa mastikeun harga advantage.at hadir, skala dagang parusahaan isexpanding poé ka poé, konsumén sakuliah dunya, kalawan reputasi alus geus kapercayaan konsumén di imah jeung di mancanagara, sumanget urang miharep: anjeun jeung kuring nyerah leungeun, nyieun masa depan hadé!
Keunggulan Kami
1.Low MOQ: Ieu bisa minuhan bisnis promosi Anjeun kacida alusna.2.OEM Ditarima: Urang bisa ngahasilkeun sagala desain anjeun salami anjeun nyadiakeun kami gambar.3.Good Service: Urang ngubaran klien salaku sobat.4.Good Quality: Urang boga sistem kadali kualitas ketat .Reputasi alus di pasar asing 5.Fast & Murah Pangiriman: Urang kudu diskon badag ti forwarder (Long Kontrak)
Pameran
Sertifikasi
Pangiriman







  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • KH103 régulator PID calakan

      KH103 régulator PID calakan

      Bubuka KH103 mangrupakeun calakan prosés PID controller, calakan PID timer tuning, on-0ff kontrol, kontrol PID otomatis tur manual bergeser flexibly, pangukuran-akurasi tinggi jeung akuisisi data cocog;input universal kayaning thermocouple, résistansi termal, arus jeung tegangan, bisa ngukur akurat tur kadalikeun suhu, tekanan, tingkat cair, gravitasi, aliran sakedapan jeung sajabana;adopts téhnologi SMT, struktur modular ...

    • KHP300K Air Conditioning tekenan Sénsor pamancar

      KHP300K Air Conditioning Tekanan Sensor Trans...

      Spésifikasi Akurasi ± 0,5% FS;± 0,3% FS Operasional Mode Gauge, Absolute, Negatip Ukur rentang -100kpa…..0-10kpa …….100Mpa ……150bar……800bar Diukur sedeng Gas, cair, minyak cocog jeung 316 stainless steel Power supply 12-24VDC, standar : 24VDC±5%, ripple kirang ti 1% Sinyal kaluaran 4-20mA, 0-5VDC, 1-5VDC diafragma bahan 316SS Prosés Connection bahan 316SS Perumahan Bahan 304SS Prosés Connection: M20X1....

    • Sénsor tekenan akurasi tinggi Témbongkeun Digital LCD Temperatur tekenan pamancar

      Sénsor Tekenan Akurasi Tinggi Témbongkeun Digital L ...

    • KHP300 Universal tekenan Sénsor pamancar

      KHP300 Universal tekenan Sénsor pamancar

      Spésifikasi Akurasi ± 0,5% FS;± 0,3% FS Operasional Mode Gauge, Absolute, Negatip Ukur rentang -100kpa…..0-10kpa …….100Mpa ……150bar……800bar Diukur sedeng Gas, cair, minyak cocog jeung 316 stainless steel Power supply 12-24VDC, standar : 24VDC±5%, ripple kirang ti 1% Sinyal kaluaran 4-20mA, 0-5VDC, 1-5VDC diafragma bahan 316SS Prosés Connection bahan 316SS Perumahan Bahan 304SS Prosés Connection: M20X1....

    • Balé Balukar Ac Sensor Ayeuna 4-20ma Kaluaran Dc Leakage Ayeuna Transmitter Analog Sensor Digital Standar Industrial Automation

      Balé Balukar Ac Sensor Ayeuna 4-20ma Kaluaran Dc ...

      Nyarankeun Produk Dianjurkeun ku seller terasing RS485 modul akuisisi data Modbus RTU komunikasi converter 0-10v analog kana sinyal digital $19.00 - $35.00 / set 2 set KH702 RS485 TCP mun RTU USB Analog Digital input kaluaran IO controller $19.00 - $32.00 sethin $19.00 - $35.00 Terisolasi Universal 8 Saluran 4-20ma MODBUS/PLC Modul Input Analog $45.00 - $63.00 / sapotong 2 lembar Split Core Hall Sensor Ayeuna...

    • Anti Corrosive 4-20mA Output Single Flange Instalasi Datar Diafragma Tipe Tekanan Transmitter

      Anti Corrosive 4-20mA Output Tunggal Flange Inst ...

      PCM401 Flush Pressure Transmitter sareng Flange mangrupikeun jinis produk siram pikeun nyumponan syarat pemasangan flange palanggan.Produk ieu ngadopsi unsur sénsitip tekanan silikon anu diimpor, sareng saatos milih sepuh sareng stabilitas jangka panjang, kinerja produk stabil sareng dipercaya.PCM401 Flush Pressure Transmitter sareng Flange nyandak piring flange standar internasional salaku standar sambungan, sareng tiasa ngawujudkeun flan dina situs ...