Tentang Kami

Naha Milih Kami

Diadegkeun dina 2005, grup Mitchell boga loba industri, kayaning pabrik instrumen automation industri (perusahaan Kehao), pabrik kapang (verite parusahaan), Cina Éropa karéta logistik (Asia Éropa Tongda parusahaan).Mitchell perenahna di taman tech tinggi obor nasional.Kalayan dukungan pamaréntahan kotamadya Xiamen, Mitchell ngagaduhan kerjasama téknis sareng Universitas Xiamen sareng Universitas sains sareng téknologi Beijing.

Produk Kami

Produk utama pabrik instrumen automation industri: sénsor geter, sénsor suhu, sénsor tekanan, sénsor tegangan sareng arus, flowmeter, pengontrol suhu, parékam tanpa kertas, alat aliran, pH meter, parangkat lunak ngawaskeun DCS sareng sistem jasa awan, anu tiasa nampilkeun, ngarékam. jeung alarm synchronously di tungtung handphone jeung tungtung komputer.Produk anu loba dijual di Éropa, Amérika, Asia jeung wewengkon séjén, sarta pasar utama nyaéta Amérika Serikat, Jérman, Dénmark, Jepang, Malaysia, Filipina jeung saterusna.Mitchell dumasar kana kualitas produk.Salian sakelompok tim bisnis anu sanggup sareng tanaga R&D téknis luhur, Mitchell ogé ngagaduhan alat produksi canggih.Manajemén perusahaan parantos lulus standar kualitas ISO9001, sareng produkna parantos lulus CE, RoHS sareng sertifikasi anu sanés.

tentang Kami
tentang Kami
tentang Kami

Sajarah parusahaan

  • -2005-

    ·Pabrik automation industri Mitchell diadegkeun.

  • -2006-

    ·séri sénsor geter sareng séri instrumen kontrol prosés suksés dikembangkeun sareng disertipikasi.

  • -2009-

    ·urang cooperated kalawan Alibaba pikeun ékspor.

  • -2013-

    ·éta meunang panghargaan prestasi téknologi tinggi nasional tina RMB 750000.

  • -2016-

    ·Pabrik kapang mékanis diadegkeun.

  • -2019-

    ·Perusahaan logistik karéta Cina Éropa diadegkeun.

  • -2020-

    ·Platform awan IOT bakal diadegkeun pikeun ngirimkeun sistem Internét sacara nirkabel.

Sertifikasi perusahaan