Taros Kami

XIAMEN MITCHELL MECHANICAL CO.,LTD

Alamat

S305d, Gedong Kidul, wangunan Weiye, Kewirausahaan Park, obor High tech Zona, Xiamen

Telepon

Penjualan: 86-0592-5963667

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu, Minggu: Tutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami