Fan pompa Geter pamancar 4-20ma Perumahan sénsor Geter Pikeun Geter Sistim pangimeutan

Katerangan pondok:

Katerangan Produk
KH400A accelerometer piezoelectric nyaéta accelerometer piezoelectric sensitipitas low frékuénsi low kalawan sirkuit IEPE diwangun-di;eta ngarobah kaluaran muatan ku sensor piezoelektrik tipe muatan jadi kaluaran tegangan impedansi low ngaliwatan preamplifier dipasang di jero sensor.sensor tipe IEPE biasana dina bentuk kaluaran dua-kawat, nyaeta, sumber arus konstan dipaké pikeun catu daya;garis sarua dipaké pikeun catu daya jeung sinyal.Biasana bagian DC disaring ku saringan high-pass dina kaluaran catu daya ayeuna konstan.Kauntungan pangbadagna sensor tipe IEPE nyaéta kualitas sinyal pangukuran alus, noise low, kamampuhan anti gangguan kuat sarta pangukuran jarak jauh, utamana loba sistem akuisisi data anyar geus dilengkepan sumber arus konstan, kituna, IEPE sensor bisa langsung disambungkeun ka sistem pangumpulan data.Tanpa instrumentasi sekundér anu sanés.Sensor IEPE laun-laun ngagentos accelerometers piezoelektrik kaluaran muatan tradisional dina tés geter.KH400A boga ciri sensitipitas tinggi, stiffness tinggi, sarta réspon frékuénsi low wates handap.Hal ieu loba dipaké dina Geter sarta pangukuran shock di aerospace, aviation, transportasi, konstruksi, sasak, ngawaskeun industri, panalungtikan ilmiah sarta pangajaran, pangukuran jeung widang lianna;utamana cocog pikeun nguji struktur sasak, ngawangun Low-gedéna, pisan low-frékuénsi widang Geter kayaning monitoring Geter, deteksi gempa, taneuh jeung ngawaskeun Geter yayasan.

 


Rincian produk

Tag produk

 

Ngaran
Pamancar geter
Jenis sénsor
Piezoelektrik
Bahan piezoelektrik
PZT-5
Rentang ukur
(laju geter)0-200 mm/s
Pangukuran
kasalahan ± 3% vom Endwert
Nomer pangukuran
1 sumbu
rentang frékuénsi
(laju geter) 5Hz-1000Hz
tegangan operasi
+12-24 V
Jinis tegangan
DC
fungsi kaluaran
4-20 mA
Jenis pamasangan
Threaded jalu M8 x 1,25 jeung 1/4 "-28 UNF
Sambungan
M10 * 1,5 panyambungna
Bahan
stainless steel 316L
Nyarankeun Produk
Disarankeun ku seller

Accelerometer 3-axis Universal Geter pamancar Accelerometer Cocog jeung Aviation

$240,00 - $580,00 / sapotong

2,0 potongan

4-20mA 5-1.6K Hz XYZ tilu arah akselerasi Geter Sensor Geter pamancar

$150,00 - $380,00 / sapotong

2,0 potongan

Opat-parameter kombinasi usik cooling munara reducer sensor Geter 4-20ma pamancar Geter

$180,00 - $360,00 / sapotong

2,0 potongan

Opat-parameter kombinasi usik opat kawat KR939SB4 4-20ma cooling munara reducer tingkat minyak Sensor Geter pamancar

$180,00 - $360,00 / sapotong

2,0 potongan

Colokkeun Udara Terpadu / Kabuktian Cai 4-20ma Transduser Sensor Geter pikeun Pompa, Pangimeutan Kecepatan Geter Motor

$90,00 - $165,00 / sapotong

2 sapotong

Ngageter Tuning Garpu Level switch Cai Ukur sensor switch

$ 120,00 - $ 220,00 / set

2 susunan

Integrated 4-20mA RS485 Vibrator pangimeutan Geter sénsor pamancar

$ 90,00 - $ 180,00 / set

2 susunan

Kualitas luhur ngabeledug-buktina 10-1000Hz 4-20mA accelerometer sensor Geter

$ 80,00 - $ 220,00 / set

2 susunan

Profil Perusahaan
Xiamen kehao automation co., Ltd. nyaéta produsén profésional alat industri, téknologi canggih sareng CE, ROHS, sertifikasi ISO tiasa mastikeun kualitasna.pabrik produksi urang sorangan bisa mastikeun harga advantage.at hadir, skala dagang parusahaan isexpanding poé ka poé, konsumén sakuliah dunya, kalawan reputasi alus geus kapercayaan konsumén di imah jeung di mancanagara, sumanget urang miharep: anjeun jeung kuring nyerah leungeun, nyieun masa depan hadé!
Keunggulan Kami
1.Low MOQ: Ieu bisa minuhan bisnis promosi Anjeun kacida alusna.2.OEM Ditarima: Urang bisa ngahasilkeun sagala desain anjeun salami anjeun nyadiakeun kami gambar.3.Good Service: Urang ngubaran klien salaku sobat.4.Good Quality: Urang boga sistem kadali kualitas ketat .Reputasi alus di pasar asing 5.Fast & Murah Pangiriman: Urang kudu diskon badag ti forwarder (Long Kontrak)
Pameran
Sertifikasi
Pangiriman
FAQ







  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • Kualitas Tinggi OEM Sensor Analog Air Suluh Minyak Cai Suhu Tinggi Digital 4-20ma Harga Pemancar Tekanan

      Kualitas luhur OEM sénsor Analog Air Suluh minyak Wat ...

      Alat real-time ngawaskeun query Alat ngagunakeun kartu akuisisi sambungan komunikasi RS485 pikeun ngahontal real-time ngarekam, monitoring sarta query Modél Universal tekanan pamancar Sensor Akurasi ± 0,5% FS;± 0,3% FS Operasional Mode Gauge, Absolute, Negatip Ukur rentang -100kpa…..0-10kpa …….100Mpa Diukur sedeng Gas, cair, minyak cocog jeung 316 stainless steel Power supply 12-24VDC, standar...

    • Balé Balukar Ac Sensor Ayeuna 4-20ma Kaluaran Dc Leakage Ayeuna Transmitter Analog Sensor Digital Standar Industrial Automation

      Balé Balukar Ac Sensor Ayeuna 4-20ma Kaluaran Dc ...

      Nyarankeun Produk Dianjurkeun ku seller terasing RS485 modul akuisisi data Modbus RTU komunikasi converter 0-10v analog kana sinyal digital $19.00 - $35.00 / set 2 set KH702 RS485 TCP mun RTU USB Analog Digital input kaluaran IO controller $19.00 - $32.00 sethin $19.00 - $35.00 Terisolasi Universal 8 Saluran 4-20ma MODBUS/PLC Modul Input Analog $45.00 - $63.00 / sapotong 2 lembar Split Core Hall Sensor Ayeuna...

    • Kurva suhu controller-KH104 Manual

      Kurva suhu controller-KH104 Manual

      spésifikasi ● akurasi: 0.5% ● waktos ngabales: ≤0.5s nalika parameter nyaring FiL = 0 ● Kaluaran spésifikasi: Relay outputs alarem: 220VAC / 3A, 220VAC / 0.8A SSR tegangan nyetir kaluaran: 12VDC / 30Ma linier kaluaran retransmission ayeuna: 4 -20Ma standar atawa 0-10Ma atawa ngaropéa kaluaran Komunikasi: RS485, RS232 panganteur serial ● Alarm Fungsi wates High, wates luhur, wates low, wates handap, nepi ka 3 kaluaran alarem.● Power Supply: 85-240VAC,-15%,...

    • MIC200BF Mini Paperless Recorder 4Saluran

      MIC200BF Mini Paperless Recorder 4Saluran

      Spésifikasi Input Analog Spésifikasi Input Sinyal Thermocouple: 7 jinis (K,S,B,E,J,N,T) RTD-Resistansi bohlam: 3 jinis (Pt100, CU50,CU100) Tegangan DC: (0-5VDC, 1-5VDC ) DC Ayeuna: (4-20mA, 0-10 mA) Akurasi +-(0.2%FS + 1) angka Sampling Rate 1s/1 saluran, Modular Output Fungsi Relay Alarm nepi ka 2 titik, 220VAC, 0.8A, NO atawa NC Retransmission 4-20mA, 0-10Ma, hiji titik Auxiliary Power Supply pikeun sensor 5V, 12V, 24VDC, 50mA f...

    • KHP2000 Universal tekenan Sénsor pamancar

      KHP2000 Universal tekenan Sénsor pamancar

      Spésifikasi Akurasi ± 0,5% FS;± 0,3% FS Operasional Mode Gauge, Absolute, Negatip Ukur rentang -100kpa…..0-10kpa …….100Mpa ……150bar……800bar Diukur sedeng Gas, cair, minyak cocog jeung 316 stainless steel Power supply 12-24VDC, standar : 24VDC±5%, ripple kirang ti 1% Sinyal kaluaran 4-20mA, 0-5VDC, 1-5VDC diafragma bahan 316SS Prosés Connection bahan 316SS Perumahan Bahan 304SS Prosés Connection: M20X1....

    • KHT500 Tembok Tipe Suhu Kamar sareng Pemancar Kalembaban

      KHT500 Tembok Tipe Suhu Kamar sareng Kalembaban ...

      Fitur • akurasi High, stabilitas High;Kalawan indikator LCD atanapi henteu • téhnologi sealing High sarta panyalindungan palapis unggulan • Range: T: -20 mun 80 ° C, 0-50 ° C, -40 mun 60 ° C;H: 0-100% • Kaluaran: 4-20mA, 0-5VDC, 0-10VDC, RS485 kaluaran • akurasi: T: ± 3 ° C, H: ± 3%;• Resolusi: T: 0,1 ° C, H: 0,1% RH • stabilitas jangka panjang: T: <04 / taun, H: <0,5% RH / taun • waktos respon: T6t (63%): max = 3s;H((90%): 5s • Rentang Suhu bisa diatur ku switch DIN • Kalawan indikasi ...