Kualitas Tinggi OEM Sensor Analog Air Suluh Minyak Cai Suhu Tinggi Digital 4-20ma Harga Pemancar Tekanan

Katerangan pondok:

Katerangan Produk
KHP300D Universal sensor tekanan digital pamancar: adopts diimpor canggih difusi silikon salaku komponén sénsitip,-precision tinggi jeung stabilitas tinggi, sirkuit diwangun-di bursa mV sinyal ka ayeuna baku, kaluaran sinyal tegangan.


Rincian produk

Tag produk

 

Permintaan ngawaskeun alat sacara real-time

Parabot ngagunakeun kartu akuisisi sambungan komunikasi RS485 pikeun ngahontal real-time
ngarekam, ngawas sarta query
Modél
Sénsor pamancar tekanan universal
Akurasi
± 0,5% FS;± 0,3% FS
Modeu Operasi
Gauge, Absolute, Négatip
Rentang ukur
-100kpa…..0-10kpa …….100Mpa
Diukur sedeng
Gas, cair, minyak cocog sareng 316 stainless steel
Sasayogian tanaga
12-24VDC, standar: 24VDC±5%, ripple kirang ti 1%
Sinyal kaluaran
4-20mA, 0-5VDC, 1-5VDC
Bahan diafragma
316SS
Bahan Prosés Sambungan
316SS
Bahan Perumahan
304SS
Sambungan prosés:
M20X1.5, M12X1, 1/2NPT, 1/4NPT;G1/2, G1/4, G1/8 jsb
Jinis Sambungan Listrik
Kabel (standar: 1m);colokan Hirschman;sambungan colokan
lalawanan insulasi
100MΩ / 250VDC
lalawanan beban
4-20mA: ≥800Ω, 0-5VDC: ≥50KΩ
Suhu Prosés Cairan
-20 nepi ka 80 ℃
Suhu gawé
-20 nepi ka 80 ℃
Suhu neundeun
-40 nepi ka 125 ℃
Shift Suhu
± 1,5% FS (@-20 ℃~ 85 ℃)
Shift Sensitip
± 1,5% FS (@-20 ℃~ 85 ℃)
Stabilitas
0,25%% FS per taun
EMC surge
(IEC61000-4-5) 2KV
EMC statik
(IEC61000-4-2) busur kontak: 8KV, busur hawa: 15KV
Tekanan overload
150% FS
panyalindungan IP
IP 65
Nyarankeun Produk
Disarankeun ku seller

Industrial terpadu 4-20mA Accelerometer ultrasonic nirkabel pamancar sensor Geter

$ 90,00 - $ 165,00 / set

2 susunan

OEM 4-20mA Suhu Tinggi Hidrolik Analog Air Suluh Minyak Pemancar Tekanan Cai

$ 120,00 - $ 165,00 / set

2 susunan

Ékonomi Universal tekanan sénsor pamancar Gauge Absolute diukur Transduser kalawan 4-20ma Kaluaran

$ 68,00 - $ 93,50 / set

2 susunan

KH3351: Pamancar Tekanan Diferensial Smart sareng 4-20mA, Protokol Hart

$120,00 - $300,00 / set

1 set

OEM 4-20mA Suhu Tinggi Hidrolik Analog Air Suluh Minyak Pemancar Tekanan Cai

$ 120,00 - $ 165,00 / set

2 susunan

Grosir Smart OEM rs485 4-20mA Transduser Tekanan / Pamancar Tekanan / Sensor Tekanan

$ 39,00 - $ 72,00 / set

2 susunan

akurasi tinggi industri tampilan calakan 4-20ma cair hawa diferensial tekanan pamancar

$ 60,00 - $ 110,00 / set

1.0 set

4-20 MA Water Tank Level Indikator Tekanan Sensor Digital Level Transmitter 1 Taun OEM, ODM PCM-262 CN; FUJ KEHAO

$ 70,00 - $ 120,00 / set

2 susunan

Generator 7 Bar Hidrolik Sénsor Tekanan Udara CE Rohs Keramik KH181: Universal 4-20ma Gauge Tekanan Sensor Transmitter 12-24VDC

$ 12,00 - $ 22,00 / set

2 susunan

0-10kPa bédana tekanan pamancar sensor tube micro boiler batubara angin 4-20ma gas diferensial tekanan pamancar

$44,00 - $80,00 / set

2 susunan

RS485 4 ~ 20ma Flange Instalasi Datar diafragma Tipe tekanan pamancar

$ 70,00 - $ 120,00 / set

2 susunan

Pemancar Tekanan Pintonan LED Pikeun Aplikasi Uap Suhu Tinggi Sareng Bursa Panas

$ 70,00 - $ 120,00 / set

2 susunan

Profil Perusahaan
Keunggulan Kami
1.Low MOQ: Ieu bisa minuhan bisnis promosi Anjeun kacida alusna.2.OEM Ditarima: Urang bisa ngahasilkeun sagala desain anjeun salami anjeun nyadiakeun kami gambar.3.Good Service: Urang ngubaran klien salaku sobat.4.Good Quality: Urang boga sistem kadali kualitas ketat .Reputasi alus di pasar asing 5.Fast & Murah Pangiriman: Urang kudu diskon badag ti forwarder (Long Kontrak)
Pameran
Sertifikasi
Pangiriman







  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • High Quality Stainless Steel 316L Heavy Duty Hidrolik Diafragma Tekanan Gauge

      Kualitas luhur stainless steel 316L Tugas beurat Hy ...

      Nyarankeun Produk Dianjurkeun ku seller Alat dandang uap 0~10MPa alat ukur tekanan digital alat ukur tekanan $1.50 – $4.50 / set 2.0 sets Axial spring tube diaméterna 150mm horizontal mounting pipeline oil pressure gauge manometer $0.80 – $4.50 / set 10.0 sets Electrical Belt Pressure sets Alat Ukur Tekanan Vakum Tahan Guncangan Tipe Dibantuan Magnétik -0.1-0mpa 1 TAHUN $10.00 – $13.00 / sét 2.0 sét 1.6MP...

    • KHP-10BF harga pabrik anticorrosion anti blocking flange stainless steel diafragma segel gauge tekanan

      harga pabrik KHP-10BF anticorrosion anti block ...

      Katerangan Produk Nyarankeun Produk Disarankeun ku anu ngajual Alat dandang uap 0~10MPa alat ukur tekanan digital alat ukur tekanan $1,50 - $4,50 / set 2,0 sets Axial spring tube diaméterna 150mm horizontal mounting pipeline oil pressure gauge manometer $0,80 – $4,50 / set 10,0 set Negative Pressuresxi Axial Alat Ukur Tekanan Kontak Listrik Vakum Tahan Guncangan Tipe Dibantuan Magnétik -0.1-0mpa 1 TAHUN $10.00 - $13.00 / se...