Alat kontrol tampilan calakan

  • RS485 4-20mA Digital 4,8,12,16,32 Saluran Warna Pintonan Multi-kanal Suhu Paperless Pangrékam Bagan Universal

    RS485 4-20mA Digital 4,8,12,16,32 Saluran Warna Pintonan Multi-kanal Suhu Paperless Pangrékam Bagan Universal

    Katerangan Produk
    MIC300G 16Channels Data Logger (144x144mm, nepi ka 16 saluran) nyaéta warna TFT LCD tampilan;input universal lengkep terasing kayaning thermocouple, résistansi termal, arus jeung tegangan, input frékuénsi, bisa ngarojong multi-loop aliran totalizer kalawan suhu otomatis tur fungsi santunan tekanan;adopts struktur modular fungsi kaluaran kayaning alarem, catu daya bantu pikeun kaluaran sensor, retransmission, print jeung komunikasi jsb Ngukur data bisa ditampilkeun dina rupa-rupa jenis, kayaning tampilan grafis salaku bar-grafik, trending real-time, mémori trending sajarah, grafik sirkular waktu nyata, mémori bagan sirkular sajarah jeung tampilan kaayaan alarming.ogé bisa dicitak dina kurva jeung data ku mini printer ngaliwatan port RS232;Dina waktos anu sami, éta ogé nyayogikeun fitur pikeun pariksa data taun, bulan, dinten, jam, menit, detik langsung.Recorder tiasa konfigurasi kalawan server OPC, sistem SCADA sarta software profésional lianna kalayan protokol komunikasi MODBUS-RTU ngaliwatan port RS485.Data sajarah tiasa diunduh langsung ku USB flash drive, plug and play, gampang sareng fleksibel.Parangkat lunak analisis data anu dirojong PC tiasa nyitak data dina kurva sareng kaluaran format Excel pikeun analisa salajengna.

     

  • Universal Digital 16/24/32 Multi Channel Warna Paperless Suhu Recorder kalawan USB / Relay / RS485 / Ethernet

    Universal Digital 16/24/32 Multi Channel Warna Paperless Suhu Recorder kalawan USB / Relay / RS485 / Ethernet

    Katerangan Produk
    KH200BF color paperless recorder (72x72x105mm, nepi ka 4 saluran) pikeun multi-fungsi catetan, lengkep terasing input universal, kayaning thermocouple, résistansi termal, tegangan ayeuna, suhu, tingkat cair, tekanan, tegangan, ayeuna, aliran, input frékuénsi Geter;Ngadopsi struktur modularized kana kaluaran alarem, sénsor catu daya bantu, diteruskeun, percetakan, komunikasi jeung fungsi séjén.Data pangukuran tiasa ditampilkeun dina sababaraha jinis, sapertos tampilan grafik bagan bar, tren waktos nyata, mémori tren sajarah, bagan sirkular waktos nyata, mémori bagan sirkular sajarah, tampilan kaayaan alarem, jsb. Kurva sareng data ogé tiasa dicitak ku printer leutik ngaliwatan port RS232.Éta ogé nyayogikeun fungsi ningali data taun, bulan, dinten, jam, menit, sareng detik.Recorder bisa ngonpigurasi kalawan server OPC, sistem SCADA jeung software profésional séjén, ngagunakeun protokol komunikasi modbus-RTU ngaliwatan port RS485.data sajarah bisa langsung diundeur ngaliwatan U disk, plug and play, merenah tur fléksibel.Parangkat lunak analisis data anu dirojong ku PC tiasa nyitak data kana kurva sareng kaluaran dina format Excel pikeun analisa salajengna.
  • Pid Controller Sareng Modbus suhu sareng kalembaban controller PID Suhu Controller sareng kaluaran jinis K

    Pid Controller Sareng Modbus suhu sareng kalembaban controller PID Suhu Controller sareng kaluaran jinis K

    Katerangan Produk
    akurasi tinggi: +-(0,2% FS + 1) Programmable sinyal input analog tunggal atawa universal: TC RTD, mA DC, mV DC.Cocog jeung ngukur sarta mintonkeun suhu, tekanan, kalembaban, tingkat aliran, Geter jsb Dual jandéla, opat angka, 7 ruas tampilan LED, gampang pikeun ngeset parameter jeung nilai alarem.téhnologi SMT, desain leuwih singket;adopts struktur modular canggih, konfigurasi fléksibel.Pilihan catu daya universal 85-240VAC atanapi 24VDC, kalayan buktina thunderbolt sareng panyalindungan 10detik tina sambungan kana 380VAC ku kasalahan.Ngarojong nyaring digit, digital offsetting jeung thermocouple tiis simpang santunan otomatis, pangropéa fléksibel tur operasi gampang.Ngarojong nepi ka 4 kaluaran alarem, unggal alarem bisa ngonpigurasi nepi ka HA, HHA, LA, LLA pikeun wates alarm.Ngarojong suplai kakuatan bantu;5VDC, 12VDC, 24VDC pikeun sénsor éksternal sareng pamancar.Ngarojong kaluaran retransmission ayeuna keur sinyal transmisi salajengna.Ngarojong komunikasi RS485, RS232 dumasar kana protokol MODBUS-RTU, tiasa dikonfigurasi sareng SCADA, server OPC jsb pikeun komunikasi tempat jauh.
  • KH103 régulator PID calakan

    KH103 régulator PID calakan

    KH103 mangrupakeun calakan prosés PID controller, calakan PID timer tuning, on-0ff kontrol, kontrol PID otomatis tur manual bergeser flexibly, pangukuran-akurasi tinggi jeung akuisisi data cocog;input universal kayaning thermocouple, résistansi termal, arus jeung tegangan, bisa ngukur akurat tur kadalikeun suhu, tekanan, tingkat cair, gravitasi, aliran sakedapan jeung sajabana;adopts téhnologi SMT, fungsi kaluaran struktur modular kayaning relay, SSR, SCR, suplai kakuatan bantu pikeun kaluaran sensor, retransmission, print jeung komunikasi jsb, gampang tur fléksibel mun konfigurasi.