Pamancar Thermocouple calakan

Katerangan pondok:

Pamancar suhu calakan tiasa ngarobih modél sensor sareng kisaran suhu anu saluyu.Éta tiasa dianggo ku ngaunduh parangkat lunak gratis.

KH213 séri modul pamancar suhu sareng catu daya 24V, sistem dua-kawat pamancar terpadu.Produk ngadopsi sirkuit terpadu impor, résistansi termal atanapi amplifikasi sinyal thermocouple sareng konvérsi kana arus kaluaran 4-20mA atanapi 0-10mA, atanapi tegangan kaluaran 0 ~ 5V.Hiji pamancar Armored bisa langsung ngukur gas atawa suhu cair sabagian cocog pikeun pangukuran rentang suhu low, pikeun nungkulan kondensasi cai dina dampak pangukuran suhu.

Rentang ukur résistansi termal: PT100: -200 ~ 650 ℃; CU50: -50 ~ 150 ℃
Thermocouple rentang ukur: tipe K: 300 ~ 1200 ℃; tipe E: 200 ~ 800 ℃; tipe S: 600 ~ 1600 ℃
Siginal kaluaran: 4-20mA, 0-10mA, 0-10V, 0-5V
Akurasi pangukuran: Thermocouple ukur: 0.2 ~ 0.3% Thermocouple: 1 ~ 2%
Suhu drift: 0,025% / ℃
Catu daya: +12VDC atanapi +24VDC±10% Lingkungan Gawé: 0~70℃ Kaayaan Panyimpenan: -40~+85℃

 


  • :
  • Rincian produk

    Tag produk

    Dimensi jeung instalasi

    KH213温度智能变送器尺寸与安装图

    Parameter

    Sinyal kaluaran: 4-20mA
    Beban Max: max.(V catu daya-7.5V)/0.022A (kaluaran ayeuna)
    Pangukuran: tempt-linearity, résistansi-linearity, tegangan-linearity
    Wates sirkuit: <=22Ma
    Waktu ngaréspon: <=1detik
    Arus jenuh: Sisi low 3.9mA, sisi luhur 20.5Ma
    Alarm ayeuna: sénsor damger atanapi sénsor turnoff kaluaran nyaéta 3.9mA atanapi 22mA (iwal TC)
    Akurasi: 0,1% FS
    Akurasi ukur aya hubunganana sareng m
    Catu daya: U = 12V ka 40V
    hawa gawé: -40 nepi ka 85 ℃
    Suhu gudang: -40 nepi ka 100 ℃
    Condenstaion: Diijinkeun
    Perlindungan: IP00;IP66 (dipasang)
    Résistansi gempa: 4g / 2 dugi ka 150HZ
    Effection tegangan: bisa malire
    sudut dipasang: euweuh wates

    Mindahkeun rupa-rupa sinyal input kana kaluaran 4-20mA
    Input: RTD, Thermocouple
    Konfigurasi ku PC
    2 rupa résistansi thermometer input (RTD)
    8 rupa thermocouple (TC)
    Diwangun-di santunan simpang tiis
    Input:

    Modél Tipe Rentang Ukur Rentang Min
    RTD Pt100 -200 nepi ka 600 ℃ 10K
    Ku50 -50 nepi ka 150 ℃ 10K
    TC B 400 nepi ka 1820 ℃ 500K
    E -100 nepi ka 1000 ℃ 50K
    J -100 nepi ka 1200 ℃ 50K
    K -180 nepi ka 1372 ℃ 50K
    N -180 nepi ka 1300 ℃ 50K
    R -50 nepi ka 1760 ℃ 500K
    S -50 nepi ka 1760 ℃ 500K
    T -200 nepi ka 400 ℃ 50K

    Sambungan Kawat

    KH213温度智能变送器j接线图

    Permintaan ngawaskeun alat sacara real-time

    Parabot ngagunakeun kartu akuisisi sambungan komunikasi RS485 pikeun ngahontal rékaman real-time, monitoring sarta query

    pro01

    Pangiriman data nirkabel

    Parangkat lunak akuisisi awan, ngan ukur PERLU komunikasi modul nirkabel 4G, henteu aya kabel, gampang dipasang!Komputer telepon sélulér jauh nempo data atawa grafik, dina waktos anu sareng fungsi alarem SMS.

    pro3

    Profil Perusahaan

    Xiamen mitcheil automation co., Ltd. nyaéta produsén profésional alat-alat industri, téknologi canggih sareng CE, ROHS, sertifikasi ISO tiasa mastikeun kualitasna.pabrik produksi urang sorangan bisa mastikeun kaunggulan harga.

    Suhu

    Ayeuna, skala dagang parusahaan ieu ngembangna dinten-dinten, konsumén sakuliah dunya, kalawan reputasi alus geus kapercayaan konsumén di imah jeung di mancanagara, sumanget urang ngaharepkeun: anjeun jeung kuring leungeun dina leungeun, nyieun hiji mangsa nu bakal datang hadé!

    Suhu

    Bungkusan sareng Angkutan

    Packing: Pasang PC kana kantong gelembung heula, lajeng kana karton

    Asesoris: Manual, U disk

    angkutan udara: DHL, TNT jeung express lianna


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • OEM DN30-DN6000 High Quality Digital China Wall Mounted Ultrasonic Water Flowmeter Harga, Ultrasonic Flow Meter

      OEM DN30-DN6000 High Quality Digital Cina Tembok ...

      Katerangan Produk Nyarankeun Produk Disarankeun ku anu ngajual KHLDG 4-20mA Méter Aliran Cai Éléktromagnétik $200.00 – $300.00 / set 1 set KHLWQ Industrial Digital Gas Turbine Flow Meter $100.00 – $300.00 / set 1 set KHLDG-Electromagnetic Type 5.000. set 1 set méteran aliran minyak nabati oval gear flow meter turbin $150.00 - $450.00 / set 1 set KHLWQ Gas 4-20mA kaluaran Turbin Flow Meter sareng s...

    • jenis thermocouple - tipe screw

      jenis thermocouple - tipe screw

      Spésifikasi Model produk Jenis thermocouple - Screw Tipe Tipe K thermocouple/ PT100 Akurasi kelas Kelas I, Kelas II Bahan kalungguhan Dua/tilu pérak plated FEP shielding kawat Ukuran Probe Rojongan pikeun panjang Kawat custom Rojongan pikeun rentang Suhu custom K (- 50 ~ 1300 ℃ ) PT100: -200 nepi ka 500 ℃ pikeun Kelas A, -200 nepi ka 600 ℃ pikeun Kelas B Cu50 (-50 ~ 150 ℃), Cu100 (-50 ~ 150 ℃) Protection tube bahan PVC kabel, tempe tinggi ...

    • suhu controller -KH101 Manual

      suhu controller -KH101 Manual

      Spésifikasi ● Sinyal Input TC: K,S,E,J,T,B,N RTD: Cu50,Pt100 tegangan linier: 0-5V,1-5V,0-10VDC Linier ayeuna: 0-10mA, 4-20mA (should nyambungkeun résistor precision éksternal, 500Ω pikeun 0-10mA atanapi 250Ω pikeun 4-20mA) sinyal ngalegaan: hiji sinyal input bisa ngaropéa (Mangga mamatahan indéks sinyal euweuh. Nalika input non-linier) ● Ukur rentang: Thermocouple: K (-50). ~ 1300 ℃), S (-50 ~ 1700 ℃), T (-200 ~ 350 ℃), E ( 0 ~ 800 ℃), J ( 0 ~...

    • MIC-TZD Geter sareng ngawaskeun suhu Manual pamancar

      MIC-TZD Geter sareng pangimeutan suhu tr...

      Fitur rentang badag Waktu respon termal pondok, ngurangan kasalahan dinamis Kakuatan mékanis High, slightness, respon termal gancang, shock alus sarta lalawanan tekanan;Prinsip Kerja Résistansi termal ngukur suhu ku ciri-cirina: résistansina ogé robih nalika suhu obyék anu diukur robih.Nalika résistansi robah, alat anu tiasa dianggo bakal ...

    • Manual Sénsor Akselerasi MIC-G

      Manual Sénsor Akselerasi MIC-G

      Spésifikasi Sensitipitas 20mv/mm/s±0,3% 30mv/mm/s±0,3% 50mv/mm/s±0,3% Réspon Frékuénsi 10-1000Hz Rentang Ukur 0-1G 0-2G 0-3G 0-5G 0-10G Sinyal séjén Kaluaran standar ayeuna 4-20mA (standar nalika pesenan) atanapi RS485 Kaluaran Impedansi ≤500 Catu daya DC24V Akselerasi Max 20g Arah Pangukuran Métode Pamasangan nangtung atanapi horisontal vertikal atanapi horisontal dipasang dina titik geter anu diukur ...

    • KHP300T High Temperatur tekenan Sénsor pamancar

      KHP300T Sénsor Tekanan Suhu Tinggi Trans ...

      Spésifikasi Akurasi ± 0,5% FS;± 0,3% FS Operasional Mode Gauge, Absolute, Negatip Ukur rentang -100kpa…..0-10kpa …….100Mpa ……150bar……800bar Diukur sedeng Gas, cair, minyak cocog jeung 316 stainless steel Power supply 12-24VDC, standar : 24VDC±5%, ripple kirang ti 1% Sinyal kaluaran 4-20mA, 0-5VDC, 1-5VDC diafragma bahan 316SS Prosés Connection bahan 316SS Perumahan Bahan 304SS Prosés Connection: M20X1....