k tipe thermocouple

Katerangan pondok:

k tipe thermocouple mangrupakeun sensor hawa maké platinum (PT) lalawanan jeung hawa boga hubungan fungsi tangtu, kusabab precision tinggi na, rentang ukuran badag, reproducibility jeung stabilitas.Bisa langsung ngukur suhu permukaan rupa cair, uap, gas jeung padet.Utamana cocog pikeun instalasi di tempat hawa miniaturized husus, pipe sempit, bending, sarat respon gancang.
spésifikasi sensor suhu:
1. Kisaran suhu pamakean:
K (- 50 ~ 1300 ° C), S (50 ~ 1700 ° C), T (200 ~ 350 ° C), E (0 ~ 800 ° C), J (0 ~ 1000 ° C), B (300 ~ 1800 ° C), N (0 ~ 1300 ° C)
PT100: -200 nepi ka 500 ℃ pikeun Kelas A, -200 nepi ka 600 ℃ pikeun Kelas B Cu50 (-50 ~ 150 ℃), Cu100 (-50 ~ 150 ℃)
2. Paké panganteur 2/3-kawat
3. Akurasi ti Kelas I, Kelas II
Fitur:
1. precision High jeung stabilitas alus;
2. sensitipitas tinggi na linearity alus;
3. waktos respon pondok tur kasaluyuan alus;
4. Struktur kompak, instalasi gampang, kinerja waterproof alus


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi

Modél produk k tipe thermocouple
Tipe Tipe K thermocouple / PT100
Kelas akurasi Kelas I, Kelas II
Standar kualitas tés IEC584, IEC1515, GB/T16839-1997, JB/T5582-91
Diaméter kawat elemen tipe tunggal: 2-8mm, tipe ganda: 3-8mm, ngaropéa
Bahan tabung panyalindungan 304, 310S, 316 jsb
Rentang pangukuran -50 nepi ka 1300 ℃ Anggo pikeun lila 0 nepi ka 1100 ℃
Métode Gunung thread tetep atawa fléksibel, flange atanapi henteu
Ukuran benang n M6x1.5 M8x1.25, M10x1.5, M12x 1.5, M16x1.5, 1/2NPT, 1/4NPT,

atawa ngaropéa

Ukuran flange ngaropéa
Nyambungkeun kabel Kabel PVC, kabel buktina suhu luhur, kabel silika gél, kabel PTFE, kabel Mika jsb
Nyambungkeun sirah kasus cai-bukti, kasus splash-bukti, bisi ledakan-bukti

Ukuran Standar:

ukuran k

Item custom:

Upami anjeun nganggo sénsor suhu anu sami, punten wartosan kami milik anjeun. buktina Santika, Urang bisa ngaropea eta pikeun anjeun!

Contona: Mun thermocouple, tipe K, 200 mun 1000degc, unsur tunggal, Kelas II, Protection Tube: 304, ukuran usik: 450X 300x8mm, thread: M12X1.5, panjang kabel: 1meter, teu cai buktina diperlukeun.

Permintaan ngawaskeun alat sacara real-time

Parabot ngagunakeun kartu akuisisi sambungan komunikasi RS485 pikeun ngahontal rékaman real-time, monitoring sarta query

pro01

Pangiriman data nirkabel

Parangkat lunak akuisisi awan, ngan ukur PERLU komunikasi modul nirkabel 4G, henteu aya kabel, gampang dipasang!Komputer telepon sélulér jauh nempo data atawa grafik, dina waktos anu sareng fungsi alarem SMS.

pro3

Profil Perusahaan

Xiamen mitcheil automation co., Ltd. nyaéta produsén profésional alat-alat industri, téknologi canggih sareng CE, ROHS, sertifikasi ISO tiasa mastikeun kualitasna.pabrik produksi urang sorangan bisa mastikeun kaunggulan harga.

Suhu

Ayeuna, skala dagang parusahaan ieu ngembangna dinten-dinten, konsumén sakuliah dunya, kalawan reputasi alus geus kapercayaan konsumén di imah jeung di mancanagara, sumanget urang ngaharepkeun: anjeun jeung kuring leungeun dina leungeun, nyieun hiji mangsa nu bakal datang hadé!

Suhu

Bungkusan sareng Angkutan

Packing: Pasang PC kana kantong gelembung heula, lajeng kana karton

Asesoris: Manual, U disk

angkutan udara: DHL, TNT jeung express lianna


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • High Quality Stainless Steel 316L Heavy Duty Hidrolik Diafragma Tekanan Gauge

      Kualitas luhur stainless steel 316L Tugas beurat Hy ...

      Nyarankeun Produk Dianjurkeun ku seller Alat dandang uap 0~10MPa alat ukur tekanan digital alat ukur tekanan $1.50 – $4.50 / set 2.0 sets Axial spring tube diaméterna 150mm horizontal mounting pipeline oil pressure gauge manometer $0.80 – $4.50 / set 10.0 sets Electrical Belt Pressure sets Alat Ukur Tekanan Vakum Tahan Guncangan Tipe Dibantuan Magnétik -0.1-0mpa 1 TAHUN $10.00 – $13.00 / sét 2.0 sét 1.6MP...

    • Anti Corrosive 4-20mA Output Single Flange Instalasi Datar Diafragma Tipe Tekanan Transmitter

      Anti Corrosive 4-20mA Output Tunggal Flange Inst ...

      PCM401 Flush Pressure Transmitter sareng Flange mangrupikeun jinis produk siram pikeun nyumponan syarat pemasangan flange palanggan.Produk ieu ngadopsi unsur sénsitip tekanan silikon anu diimpor, sareng saatos milih sepuh sareng stabilitas jangka panjang, kinerja produk stabil sareng dipercaya.PCM401 Flush Pressure Transmitter sareng Flange nyandak piring flange standar internasional salaku standar sambungan, sareng tiasa ngawujudkeun flan dina situs ...

    • RS485 4-20mA Digital 4,8,12,16,32 Saluran Warna Pintonan Multi-kanal Suhu Paperless Pangrékam Bagan Universal

      RS485 4-20mA Digital 4,8,12,16,32 Warna Saluran...

      Akurasi ± (0,2% FS + 1) angka catu daya 100-240VAC atanapi 24VAC Input Signal TC: K, S, E, J, T, B, N, R, WRe526, WRe325 RTD: PT100, CU50, CU100 tegangan linier: 0-5V, 1-5V linier ayeuna: 0-10mA, 4-20mA Input Frékuénsi: 0-5KHZ, hiji saluran Batur: 0-20mV, 0-60mV, 0-100mV, 0-500mV Output Module 16 saluran relay alarm output (Max) 4-20mA Retransmission kaluaran RS485 port komunikasi RS232 port print DC5V / 12V / 24VDC aux.catu daya port USB Rékam waktos...

    • tipe thermocouple - tipe ring tekanan

      tipe thermocouple - tipe ring tekanan

      Spésifikasi Model produk tipe thermocouple - tipe ring tekanan Tipe Tipe K thermocouple/ PT100 Akurasi kelas Kelas I, Kelas II Bahan kalungguhan Dua/tilu pérak plated FEP shielding kawat Ukuran Probe Rojongan pikeun panjang Kawat custom Rojongan pikeun rentang Suhu custom K (- 50 ~ 1300 ℃) PT100: -200 ka 500 ℃ pikeun Kelas A, -200 ka 600 ℃ pikeun Kelas B Cu50 (-50 ~ 150 ℃), Cu100 (-50 ~ 150 ℃) Protection tube bahan sambungan kabel PVC, hi ...

    • suhu controller -KH130 Manual

      suhu controller -KH130 Manual

      Spésifikasi ● Input Signal TC: K, S, E, J, T, B, N RTD: Cu50, Pt100, CU100 tegangan linier: 0-5VDC, 1-5VDC linier ayeuna: 0-10mA, 4-20mA (kedah nyambungkeun éksternal) résistor precision, 500Ω pikeun 0-10mA atanapi 250Ω pikeun 4-20mA) sinyal ngalegaan: hiji deui sinyal input bisa ditambahkeun jeung ngaropéa (punten mamatahan sinyal lamun input non-linier) ● Ukur rentang: Thermocouple: K (-50 ~ 1300) ℃), S (-50 ~ 1700 ℃), T (-200 ~ 350 ℃), E (0 ~ 800 ℃), J (0 ...

    • 100mV/g Integrative Piezoelektrik Geter Speed ​​Triaxial Transduser Geter pamancar

      100mV/g Integrative Piezoelektrik Geter Spe...

      Ukur rentang ± 100g Transverse sensitipitas (25 ℃) ± 5% 100 mV/g (160Hz) Frékuénsi respon konstan (± 1dB) 1-5,000Hz Dipasang résonansi frékuénsi ≥15,000Hz Transverse sensitipitas ratio ≤5% Éksitasi sumber tegangan 18VDC-2 éksitasi (mA) 2-10mA Kaluaran impedansi <100 Ω rentang pinuh kaluaran (puncak) ± 5V Noise <50μV Tegangan bias +6-+8V Suhu gawé -40 ℃ ~ + 120 ℃ Wates shock (puncak) ± 1000 ...