Low Harga Hawa Suhu Jeung Kalembaban Sensor RS485 Tembok Gunung Temp Beueus Transmitter

Katerangan pondok:

Katerangan Produk
KHT100 nyaéta tipe témbok kualitas luhur suhu sarta kalembaban sensor, nganut Swiss modul sensor canggih tur kinerja tinggi chip tunggal dirancang pikeun ukuran kalembaban hawa kamar indoor, loba dipaké dina tatanén: rumah kaca, imah supa, tegalan, seeding kamar, imah jangjangan;gudang refrigerated, gudang, kamar tiis Ubar, HAVC;Ngawangun Automation aplikasi lingkungan kalembaban tinggi.Lingkungan Kalembaban Tinggi:

Fitur
* Akurasi High, Stabilitas Tinggi;Anti Gangguan kaayaan dina PCB
* Téknologi sealing tinggi sareng panyalindungan palapis tilu-bukti anu saé
* Rentang: T: -20 nepi ka 80 ° C, 0-50 ° C, -40 nepi ka 60 ° C;H: 0-100%
* Kisaran suhu tiasa diatur ku saklar DIN jero
* Kalayan fungsi offset ku konci anu diwangun
* Kaluaran: 4-20mA, 0-5VDC, 0-10VDC, kaluaran RS485
* Probe tiasa nganggo debu-buktina, jinis cai-buktina, opsional
* Akurasi: T: ± 3 ° C, H: ± 3%;Resolusi: T: 0,01, H: 0,1% RH
* Protection: perumahan listrik: IIP65;Probe: IP54
* Wide catu daya: 12-36VDC;15-36VDC (4-20mA wungkul)


Rincian produk

Tag produk

 

Akurasi
T: ± 0,3 ℃ (rentang pinuh dina rata-rata);
Sasayogian tanaga
15-36VDC (4-20mA Kaluaran);
RH: 3% RH (kaasup non-linier, repeatability, histerisis)
12-36VDC (0-5VDC, 0 10VDC; Kaluaran RS485)
Stabilitas Panjang
T: <0,04 ℃ / taun;
Konsumsi kakuatan
60mA
RH: <0,05% RH/taun
Bahan Perumahan
ABS
Rentang
T: -20 nepi ka 80 ℃;0 nepi ka 50 ℃, -40 nepi ka 60 ℃;
Jenis Probe
Lebu-bukti (standar); cai-bukti
RH: 0-99,9%
Pamasangan
Tipe témbok
Resolusi
T: 0,1 ℃, RH: 0,1% RH
Ukuran Kasus
80mm x 65mm x 38mm (LXD)
waktos respon
T: 6t(63%): mnt=5s, max=30s;
Ukuran Probe
42mm x 16mm (LXD)
H (90% hawa statik): 8detik
Ukuran Terminal
1×2,5 mm² atanapi 2×1,5 mm²
Résistor beban
<500ohm
Konektor Entr
M16 x 1,5 mm
Kaluaran
4-20ma, 0-5VDC, 0- 10VDC;kaluaran RS485
Panyalindungan
Kasus listrik: IP65;Probe: IP54
Protokol RS485
Standar protokol MODBUS-RTU
Gawé Ambient
T: -40 nepi ka 80 ℃, H: 0-99,9%, euweuh embun
Laju baud
9600;ngaropéa
Suhu Panyimpenan
10-50 ℃ (0-125 ℃ dina puncak)
Nyarankeun Produk
Disarankeun ku seller

KEHAO industri High Precision USB Control suhu jeung kalembaban data logger sensor

$ 168,00 - $ 308,00 / set

2 susunan

Industrial terpadu 4-20mA Accelerometer ultrasonic nirkabel pamancar sensor Geter

$ 90,00 - $ 165,00 / set

2 susunan

OEM 4-20mA Suhu Tinggi Hidrolik Analog Air Suluh Minyak Pemancar Tekanan Cai

$ 120,00 - $ 165,00 / set

2 susunan

cai stainless steel 0-1100 derajat 1200c usik 1mm 100mm pt100 J/T/N/K tipe sensor suhu thermocouple

$1,20 - $5,20 / sapotong

1 sapotong

KH3000G: Industri PaperlessTemperature Recorder

$ 120,00 - $ 350,00 / set

1 set

KH706TB: Témbok Tipe Suhu Kalembaban Sénsor kalawan kaluaran 4-20ma

$30,00 - $70,00 / set

1 set

Geter mékanis alat nguji Geter pamancar

$ 120,00 - $ 280,00 / set

2 susunan

suhu luhur universal pt100 Hart terpadu suhu pamancar modul 4-20ma

$ 6,48 - $ 8,91 / set

2 susunan

Profil Perusahaan
Xiamen kehao automation co., Ltd. nyaéta produsén profésional alat industri, téknologi canggih sareng CE, ROHS, sertifikasi ISO tiasa mastikeun kualitasna.pabrik produksi urang sorangan bisa mastikeun harga advantage.at hadir, skala dagang parusahaan ieu ngembangna dinten-dinten, konsumén sakuliah dunya, kalawan reputasi alus geus kapercayaan konsumén di imah jeung di mancanagara, sumanget urang ngaharepkeun: anjeun jeung kuring leungeun. di leungeun, nyieun hiji mangsa nu bakal datang hadé!
Keunggulan Kami
1.Low MOQ: Ieu bisa minuhan bisnis promosi Anjeun kacida alusna.2.OEM Ditarima: Urang bisa ngahasilkeun sagala desain anjeun salami anjeun nyadiakeun kami gambar.3.Good Service: Urang ngubaran klien salaku sobat.4.Good Quality: Urang boga sistem kadali kualitas ketat .Reputasi alus di pasar asing 5.Fast & Murah Pangiriman: Urang kudu diskon badag ti forwarder (Long Kontrak)
Pameran
Sertifikasi
Pangiriman







  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • High Precision Akuarium Online Kualitas Cai Analyzer Otomatis Ec Ph / Orp Controller

      High Precision Akuarium Online Kualitas Cai Hiji ...

      némbongkeun 2.8 inci Resolusi 128*64 ukuran 96X96X112/mm beurat 0.5Kg ukuran variabel pH/ORP Rentang Ukur pH: 0.00 ~ 14.00pH ORP: -1000 ~ + 1000mV -2000~+2000mV ukuran pH (can customized) pH: 0.00 ~ 14.00pH ORP: + résistansi input 1m ≥1012Ω Santunan suhu NTC1OK: -10 ~ 60C akurasi ± 0.3 °C 60-130C akurasi ± 2 °C Range: -10-130C Manual / Otomatis kaluaran ayeuna terasing, 4 ~ 20mA bisa disetel ka pakait ...

    • Digital Suhu Controller Thermostat Waterproof Sensor Pemanasan Cooling LED Temp Control Relay

      Digital Suhu Controller Thermostat Cai...

      * Sinyal Input TC: K,S,E,J,T,B,N RTD: Cu50,Pt100 tegangan linier: 0-5V,1-5V,0-10VDC Linier ayeuna: 0-10mA, 4-20mA (sakuduna nyambung résistor precision éksternal, 500Ω pikeun 0-10mA atanapi 250Ω pikeun 4-20mA) Sinyal ngalegaan: hiji sinyal input bisa ngaropéa (Mangga mamatahan indéks sinyal no. Lamun input non-linier) * rentang Ukur: Thermocouple: K (-50 ~ 1300 ℃), S (-50 ~ 1700 ℃), T (-200 ~ 350 ℃), E ( 0 ~ 800 ℃), J ( 0 ~ 1000 ℃), B ( 300 ~ 1800 ℃), N ( 0 ~ 1300 ℃) RTD...

    • Sénsor Pangimeutan Suhu sareng Geter MIC-HZT

      Monitor Suhu sareng Geter MIC-HZT dina...

      Spésifikasi Sensitipitas 20mv/mm/s±0,3% 30mv/mm/s±0,3% 50mv/mm/s±0,3% Tanggapan Frékuénsi 10-1000Hz Rentang Ukur Geter 0-10mm/s 0-20mm/s 0-30,0mm/s 0-40.0mm / s 0-50.0mm / s séjén 0-100um 0-200um 0-300um 0-500um 0-1000um séjén Ukur Range Suhu 0-200 ℃ atanapi Output Sinyal lianna: 2-grup 4-20mA (standar lamun ordo) atanapi Impedansi Kaluaran lianna ≤500 Catu daya DC24V Max akselerasi ...

    • Kualitas Tinggi OEM Sensor Analog Air Suluh Minyak Cai Suhu Tinggi Digital 4-20ma Harga Pemancar Tekanan

      Kualitas luhur OEM sénsor Analog Air Suluh minyak Wat ...

      Alat real-time ngawaskeun query Alat ngagunakeun kartu akuisisi sambungan komunikasi RS485 pikeun ngahontal real-time ngarekam, monitoring sarta query Modél Universal tekanan pamancar Sensor Akurasi ± 0,5% FS;± 0,3% FS Operasional Mode Gauge, Absolute, Negatip Ukur rentang -100kpa…..0-10kpa …….100Mpa Diukur sedeng Gas, cair, minyak cocog jeung 316 stainless steel Power supply 12-24VDC, standar...

    • Anti Corrosive 4-20mA Output Single Flange Instalasi Datar Diafragma Tipe Tekanan Transmitter

      Anti Corrosive 4-20mA Output Tunggal Flange Inst ...

      PCM401 Flush Pressure Transmitter sareng Flange mangrupikeun jinis produk siram pikeun nyumponan syarat pemasangan flange palanggan.Produk ieu ngadopsi unsur sénsitip tekanan silikon anu diimpor, sareng saatos milih sepuh sareng stabilitas jangka panjang, kinerja produk stabil sareng dipercaya.PCM401 Flush Pressure Transmitter sareng Flange nyandak piring flange standar internasional salaku standar sambungan, sareng tiasa ngawujudkeun flan dina situs ...

    • MIC-G pamancar akselerasi integratif

      MIC-G pamancar akselerasi integratif

      Umum KH-HZD-F Ledakan-buktina pamancar Geter integratif, integral tina sensor Geter tradisional jeung akurasi ukur circuit babarengan, teu ngan ngahontal "sensor + pamancar" modeu fungsi sistem ukur Geter, tapi ogé ngahontal ékonomi tapi akurasi tinggi sistem ukuran Geter.Pamancar tiasa nyambung langsung sareng PLC, DCS atanapi sistem anu sanés.Dipasang dina panutup bearing mesin puteran, transmitt ...