MIC-TZD Geter sareng ngawaskeun suhu Manual pamancar

Katerangan pondok:

MIC-TZD integrative Geter jeung suhu pamancar, integral tina Geter tradisional jeung sensor suhu jeung akurasi ukur circuit babarengan, teu ngan ngahontal "sensor + pamancar" mode fungsi sistem pangukuran Geter, tapi ogé ngahontal ékonomi tapi akurasi tinggi sistem ukuran Geter.Pamancar tiasa nyambung langsung sareng PLC, DCS atanapi sistem anu sanés.Dipasang dina panutup bantalan mesin puteran, pamancar mangrupa pilihan idéal pikeun turbin uap, compressors, motor, blower, fans, pompa cai jsb pikeun ngukur speed Geter atawa amplitudo Geter.Kusabab sinyal kaluaran na disababkeun ku pindah coils motong garis gaya magnét, jadi catu daya na tiasa 24VDC, instalasi gampang tur pamaliharaan.Pamancar tiasa dianggo sacara lega dina pemanasan sareng pembangkit listrik, pabrik semén, pabrik mesin, pabrik blower, pabrik kertas, mesin tambang batubara, jsb.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

rentang badag

waktos respon termal pondok, ngurangan kasalahan dinamis

kakuatan mékanis tinggi, slightness, respon termal gancang, shock alus sarta lalawanan tekanan;

Prinsip Kerja

Résistansi termal ngukur suhu ku ciri-cirina: résistansina ogé robih nalika suhu obyék anu diukur robih.Nalika résistansi robah, alat kerja bakal nunjukkeun nilai suhu anu cocog sareng nilai résistansi.

Bubuka

Sensitipitas  20mv/mm/s±0.3% 30mv/mm/s±0.3% 50mv/mm/s±0.3%
Réspon Frékuénsi  10-1000Hz
Rentang Ukur 0-10mm / s 0-20mm / s 0-30.0mm / s 0-40.0mm / s 0-50.0mm / s 0-100um 0-200um 0-300um 0-500um 0-1000um
T 0-200 ℃
Kaluaran sinyal  standar ayeuna 4-20mA (standar lamun urutan)or
Impedansi kaluaran  ≤500
Sasayogian tanaga  DC24V
Akselerasi Max  10g
Arah Pangukuran nangtung atawa horizontal
Métode pamasangan  vertikal atawa horizontal dipasang dina titik geter diukur
Masang benang Lintah/ Utas(M8X1.0
Suhu Ambient -40 ℃ nepi85℃,
Kalembaban relatif ≤90%
Ukuran φ39×82mm,           
Beurat  Ngeunaan 400g

Parameter Kurva Suhu

produk

Parameter kurva respon frékuénsi

produk

Dimensi geter

produk

Diagram Wiring

produk

Nyarios:Produk ieu boga fungsi anti inversion jero, jadi euweuh bédana positif atawa négatif antara kawat kalungguhan, nyaeta, + 24V pikeun nyambungkeun hiji garis di will, 4-20mA pikeun nyambungkeun garis sejen..

Kode pesenan

MIC-TZD Pamilihan Geter Terpadu Piezoelektrik sareng Pemancar suhu

MIC-TZD-□-C□□-T□□-D□□-D□□-F□□

TTipe ZD

C rentang ukur

suhu T

D Utas

E Panjang kawat

F Kaluaran

B(Nonngabeledug-bukti

 

F

(ngabeledug-bukti)

 

 

V:01: 0~10mm/s

02: 0~20mm/s

03: 0~30mm/s

.........

D:

01: 0~100um

02: 0~200um

03: 0~300um

........

 

T:01:0-100 ℃

02:0-200 ℃

……

11: M8 * 1,2512: M10 * 1.0

13: M5 * 0,8

14: 1/4~28

15:Lintah

16:Sesuaikeun

01: 1m02: 2m

03:3m

.............

 

 

4:4-20mA (standar)S:RS485

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • tipe thermocouple - tipe diselapkeun

      tipe thermocouple - tipe diselapkeun

      Spésifikasi Model produk Tipe thermocouple - tipe diselapkeun Tipe Tipe K thermocouple/ PT100 Akurasi kelas Kelas I, Kelas II Bahan kalungguhan Dua/tilu pérak plated FEP shielding kawat Ukuran Probe Rojongan pikeun panjang Kawat custom Rojongan pikeun rentang Suhu custom K (- 50 ~ 1300 ℃ ) PT100: -200 nepi ka 500 ℃ pikeun Kelas A, -200 nepi ka 600 ℃ pikeun Kelas B Cu50 (-50 ~ 150 ℃), Cu100 (-50 ~ 150 ℃) Protection tube bahan PVC kabel, te...

    • KHP-10BF harga pabrik anticorrosion anti blocking flange stainless steel diafragma segel gauge tekanan

      harga pabrik KHP-10BF anticorrosion anti block ...

      Katerangan Produk Nyarankeun Produk Disarankeun ku anu ngajual Alat dandang uap 0~10MPa alat ukur tekanan digital alat ukur tekanan $1,50 - $4,50 / set 2,0 sets Axial spring tube diaméterna 150mm horizontal mounting pipeline oil pressure gauge manometer $0,80 – $4,50 / set 10,0 set Negative Pressuresxi Axial Alat Ukur Tekanan Kontak Listrik Vakum Tahan Guncangan Tipe Dibantuan Magnétik -0.1-0mpa 1 TAHUN $10.00 - $13.00 / se...

    • KH103 régulator PID calakan

      KH103 régulator PID calakan

      Bubuka KH103 mangrupakeun calakan prosés PID controller, calakan PID timer tuning, on-0ff kontrol, kontrol PID otomatis tur manual bergeser flexibly, pangukuran-akurasi tinggi jeung akuisisi data cocog;input universal kayaning thermocouple, résistansi termal, arus jeung tegangan, bisa ngukur akurat tur kadalikeun suhu, tekanan, tingkat cair, gravitasi, aliran sakedapan jeung sajabana;adopts téhnologi SMT, struktur modular ...

    • KH706D Digital Suhu jeung Kalembaban sensor

      KH706D Digital Suhu jeung Kalembaban sensor

      KH706DR WIRE RS485 TYPE KH706DW WIRELESS RF TYPE Spésifikasi Kode urutan Kode Dasar KH706- KH706D Suhu jeung Kalembaban Controller Ukuran -D 174*72.4mm (LXW) Komunikasi W Komunikasi Nirkabel R RS485 Komunikasi Kaluaran Relay -0 Euweuh -1 . Kaluaran Relay -3 3 Kaluaran Relay -4 4 Kaluaran Relay...

    • tipe thermocouple - tipe whorl

      tipe thermocouple - tipe whorl

      Spésifikasi Model produk tipe thermocouple - whorl tipe Tipe Tipe K thermocouple/ PT100 Akurasi kelas Kelas I, Kelas II Bahan kalungguhan Dua/tilu pérak plated FEP shielding kawat Ukuran Probe Rojongan pikeun custom panjang Kawat Rojongan pikeun rentang Suhu custom K (- 50 ~ 1300 ℃ ) PT100: -200 nepi ka 500 ℃ pikeun Kelas A, -200 nepi ka 600 ℃ pikeun Kelas B Cu50 (-50 ~ 150 ℃), Cu100 (-50 ~ 150 ℃) Protection tube bahan PVC kabel, tempe tinggi ...

    • KHT500 Tembok Tipe Suhu Kamar sareng Pemancar Kalembaban

      KHT500 Tembok Tipe Suhu Kamar sareng Kalembaban ...

      Fitur • akurasi High, stabilitas High;Kalawan indikator LCD atanapi henteu • téhnologi sealing High sarta panyalindungan palapis unggulan • Range: T: -20 mun 80 ° C, 0-50 ° C, -40 mun 60 ° C;H: 0-100% • Kaluaran: 4-20mA, 0-5VDC, 0-10VDC, RS485 kaluaran • akurasi: T: ± 3 ° C, H: ± 3%;• Resolusi: T: 0,1 ° C, H: 0,1% RH • stabilitas jangka panjang: T: <04 / taun, H: <0,5% RH / taun • waktos respon: T6t (63%): max = 3s;H((90%): 5s • Rentang Suhu bisa diatur ku switch DIN • Kalawan indikasi ...