MIC300AG Paperless Recorder 6 Saluran

Katerangan pondok:

Recorder tanpa kertas warna MIC300AG (96x96x85mm, dugi ka 6 saluran) pikeun tampilan kristal TFT warna leres LIQUID, input universal anu terasing, sapertos thermocouple, résistansi termal, tegangan ayeuna, suhu, tingkat cair, tekanan, tegangan, arus, aliran, frékuénsi geter. asupan;Ngadopsi struktur modularized kana kaluaran alarem, sénsor catu daya bantu, diteruskeun, percetakan, komunikasi jeung fungsi séjén.Data pangukuran tiasa ditampilkeun dina sababaraha jinis, sapertos tampilan grafik bagan bar, tren waktos nyata, mémori tren sajarah, bagan sirkular waktos nyata, mémori bagan sirkular sajarah, tampilan kaayaan alarem, jsb. Kurva sareng data ogé tiasa dicitak ku printer leutik ngaliwatan port RS232.Éta ogé nyayogikeun fungsi ningali data taun, bulan, dinten, jam, menit, sareng detik.Recorder bisa ngonpigurasi kalawan server OPC, sistem SCADA jeung software profésional séjén, ngagunakeun protokol komunikasi modbus-RTU ngaliwatan port RS485.data sajarah bisa langsung diundeur ngaliwatan U disk, plug and play, merenah tur fléksibel.Parangkat lunak analisis data anu dirojong ku PC tiasa nyitak data kana kurva sareng kaluaran dina format Excel pikeun analisa salajengna.


Rincian produk

Tag produk

Spésifikasi

Spésifikasi Input analog
InputSinyal
  • Tegangan linier: 0-5V, 1-5V, rentang standar: -20000 nepi ka 20000.
  • Arus linier: 0-10mA, kedah sambungan éksternal sareng résistor 500Ω;4-20mA sareng kedah sambungan éksternal 250Ω résistor anu tepat.rentang baku: -20000 nepi ka 20000.
  • Input Thermocouple: K (-50 ~ 1300 ℃), S (-50 ~ 1700 ℃), T (-200 ~ 350 ℃), E (0 800 ℃),

J (0 ~ 1000 ℃), B (300 ~ 1800 ℃), N ( 0 ~ 1300 ℃), R (-50-1700 ℃), WRE526 (-0 ~ 2300 ℃), WRE235 (0 ~ 2300 ℃)

  • Input RTD: Cu50 (-50 ~ 150 ℃), Pt100 (-200 ~ 600 ℃), Cu100 (-50 ~ 150 ℃)
  • Input linier séjén: 0-20mV, 0-60mV, 0-100mV, 0-500mV, rentang standar: -20000 ka 20000.
Akurasi
  • 0,2 kelas nalika RTD, tegangan linier, arus linier jeung input TC
  • 0.2% FS ± 2.0 ℃ lamun input TC kalawan santunan simpang tiis ku bagian internal tina recorder.
Laju Sampling ≤1 s
Koéfisién Shift Suhu nilai baku: 50PPM
Rasio CMR 85-110dB
InputKamerdékaan 500Kω nalika input tegangan baku;250Ω (4-20mA).Atawa 500Ω (0-10mA) nalika input ayeuna baku

Langkung ti 20MΩ nalika input sinyal sanés

Isolasi Tegangan terasing antara saluran sareng taneuh: 1000VAC.Tegangan terasing antara saluran: 400VAC
Termokopel Résistor internal: henteu langkung ti 1000Ω.kasabaran kompensasi simpang tiis: maksimum +-2 ℃
RTD 2.5mA ayeuna, tilu kawat, unggal kawat kalawan lalawanan sarua: max.10ohm per unggal kawat.
Aksi Kasalahan Input Nalika TC, RTD, 1-5VDC, 4-20mA input sareng aya bunderan kabuka atanapi pondok, aya tilu cara anu sayogi: nilai diukur maksimal, minimum atanapi tahan.
Spésifikasi Power Supply
Sasayogian tanaga VAC: 100-240VAC, frékuénsi: 47-63 HZ, max.konsumsi kakuatan: 5VA

VDC: 24VDC, konsumsi kakuatan max: 5VA (punten mamatahan nalika pesenan)

Insulasi Nalika insulasi kakuatan ka taneuh langkung luhur tibatan 1500VAC, arus bocor: 10mA pikeun hiji menit

Nalika insulasi kakuatan ka perumahan langkung luhur ti 1500VAC, arus bocor: 10mA pikeun hiji menit

Spésifikasi Kaluaran
Aux.sasayogian tanaga 24VDC, 50mA, suplai kakuatan tambahan
Kaluaran Alarm Nepi ka 2 kaluaran alarem, 250VAC, 3A kaluaran kontak relay: NO atawa NC
Pangiriman deui  Nepi ka 2 saluran, kaluaran 4-20mA, max.kasabaran: +-0,2%
Lain
Prosesor 32 bit, kinerja luhur, CPU ARM terpadu tinggi
Panungtun hardware integrasi jero CPU pikeun lila, operasi stabil sarta aman
Jam Hardware Ngadopsi hardware jam nyata kalawan stabilitas tinggi.Akurasi jam: +-5ppm.Saatos pareum, batré Li pikeun catu daya anu terus-terusan.Validitas batré nyaéta 30 poé.
Mémori Data Sadaya data bakal disimpen dina mémori FLASH, henteu peryogi batré cadangan pikeun mastikeun yén sadaya data sajarah sareng parameter konfigurasi moal leungit nalika pareum.
Comm.Palabuhan Photoelectrical terasing panganteur komunikasi RS485
Comm.Protokol Standar MODBUS- RTU comm.protokol, bisa komunikasi sareng HMI modern jeung DCS langsung.
Port percetakan Photoelectrical terasing RS232C port print, Baudrate: 9600bps.Resolusi print maksimum: 240 titik / garis
Rékam Waktos ≈46,9 poé ÷ channel no.x Ngarekam waktu interval
tampilan 3.2 inci TFT warna LCD
Beurat bersih Maksimum 0,5 kg
Ukuran Ukuran: 96mm * 96mm * 70mm, Pasang Ukuran: 92mm * 92mm
Ambient Suhu gawé: 0-50C, kalembaban relatif;10%-85% (ayeuna embun)

Angkutan sareng neundeun: Suhu: -20-60 ℃, kalembaban relatif: 5% -95% (teu aya embun)

Jangkungna laut: 2000m

Kode pesenan

MIC300AG Pamilihan Recorder Paperless

Salaku conto:MIC-306AG-R2A-R2A-S1-UNE

Hartina: Saluran ------- Genep Saluran

OUT1 ------- Relay alarem: NO, 30VDC/3A, 220VAC/3A

OUT2 ------- Relay alarem: NO, 30VDC / 3A, 220VAC / 3A

Komunikasi -------- port komunikasi RS485

USB -------- USB flash drive pikeun ngundeur data

Catu daya ------ 220VAC, 50HZ, 85-240VAC

Software Rojongan PC ------- Komunikasi RS485 software DCS éksténsif

Fungsi

Kode jeung Pedaran

Kodeu Dasar

MIC3

MIC300AG Paperless Recorder

Saluran

01AG

Hiji Saluran

02AG

Dua Saluran

……………

06AG

Genep Saluran

OUT1

N

Euweuh

R2A

Relay alarem: NO, 30VDC / 3A, 220VAC / 3A

R2B

Relay alarem: NC, 30VDC / 3A, 220VAC / 3A
U3

Pasokan kakuatan 24VDC bantu terasing pikeun pamancar, sénsor sareng alat sanés, max.50mA

S1

Antarbeungeut komunikasi RS485 terasing, dilegakeun

I1

kaluaran retransmission arus linier terasing
OUT2

N

Euweuh

R2A

Relay alarem: NO, 30VDC / 3A, 220VAC / 3A

R2B

Relay alarem: NC, 30VDC / 3A, 220VAC / 3A

U3

Pasokan kakuatan 24vdc bantu terasing pikeun pamancar, sénsor sareng alat sanés, max.100mA

P

RS232 port percetakan pikeun mini printer, WH-A5 mini printer salaku standar.Mangga mamatahan printer no.lamun mini printer geus ngaropéa

T

kaluaran retransmission arus linier terasing

Komunikasi

N

Euweuh

S1

port komunikasi RS485

S2

port komunikasi RS232

USB

N

Euweuh

U

USB flash drive pikeun ngundeur data

Sasayogian tanaga

N

220VAC, 50HZ, 85-240VAC

A

110VAC, 60HZ,85-240VAC

D

24VDC

Software Rojongan PC

N

Parangkat lunak analisis data gratis pikeun USB ka PC, teu aya aplikasi komunikasi

E

Komunikasi RS485 software DCS éksténsif

Sababaraha gambar panjagaan

Suhu

Layar saluran tunggal

Suhu

Layar Multichannel

Suhu

Sajarah Trend Screen

Suhu

Sajarah Circular Screen

Suhu

Bar grafik layar

Suhu

Témbongkeun layar dina PC

Permintaan ngawaskeun alat sacara real-time

Parabot ngagunakeun kartu akuisisi sambungan komunikasi RS485 pikeun ngahontal rékaman real-time, monitoring sarta query

Suhu

Internet Cloud Platform

Parangkat lunak akuisisi awan, ngan ukur PERLU komunikasi modul nirkabel 4G, henteu aya kabel, gampang dipasang!Komputer telepon sélulér jauh nempo data atawa grafik, dina waktos anu sareng fungsi alarem SMS.

Suhu

Profil Perusahaan

Xiamen mitcheil automation co., Ltd. nyaéta produsén profésional alat-alat industri, téknologi canggih sareng CE, ROHS, sertifikasi ISO tiasa mastikeun kualitasna.pabrik produksi urang sorangan bisa mastikeun kaunggulan harga.

Suhu

Ayeuna, skala dagang parusahaan ieu ngembangna dinten-dinten, konsumén sakuliah dunya, kalawan reputasi alus geus kapercayaan konsumén di imah jeung di mancanagara, sumanget urang ngaharepkeun: anjeun jeung kuring leungeun dina leungeun, nyieun hiji mangsa nu bakal datang hadé!

Suhu

Bungkusan sareng Angkutan

Packing: Pasang PC kana kantong gelembung heula, lajeng kana karton

Asesoris: Manual, U disk

angkutan udara: DHL, TNT jeung express lianna


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produk patali

    • MIC200BF Mini Paperless Recorder 4Saluran

      MIC200BF Mini Paperless Recorder 4Saluran

      Spésifikasi Input Analog Spésifikasi Input Sinyal Thermocouple: 7 jinis (K,S,B,E,J,N,T) RTD-Resistansi bohlam: 3 jinis (Pt100, CU50,CU100) Tegangan DC: (0-5VDC, 1-5VDC ) DC Ayeuna: (4-20mA, 0-10 mA) Akurasi +-(0.2%FS + 1) angka Sampling Rate 1s/1 saluran, Modular Output Fungsi Relay Alarm nepi ka 2 titik, 220VAC, 0.8A, NO atawa NC Retransmission 4-20mA, 0-10Ma, hiji titik Auxiliary Power Supply pikeun sensor 5V, 12V, 24VDC, 50mA f...

    • MIC3000G Paperless Recorder 12 Saluran

      MIC3000G Paperless Recorder 12 Saluran

      Spésifikasi Input Analog Spésifikasi Input Sinyal Thermocouple: 10 jenis (K,S,B,E,J,N,R,T,WRe526,WRe325) RTD-Resistance bohlam: 3 jenis (Pt100, CU50,CU100) Linear DC Voltage: ( 0-5VDC, 1-5VDC, 0-10VDC) DC Ayeuna: (4-20mA, 0-10 mA) mV: 0-20mV, 0-60mV, 0-100mV, 0-500mV Akurasi 0.2 kelas nalika RTD, tegangan linier , arus linier sareng input TC 0.2% FS ± 2.0 ℃ nalika input TC kalayan kompensasi simpang tiis ku bagian internal tina recorder Samp ...

    • KH300AG calakan Mini Warna Paperless Recorder

      KH300AG calakan Mini Warna Paperless Recorder

      Aplikasi Perminyakan, Kimia, Farmasi, Metalurgi, Kertas, Listrik, Daya Nuklir, Dahareun, Semén, Gedong, aviation, Médis Universitas lab, Kelautan, Kotoran perlakuan jsb Panel hareup Time Témbongkeun Nunjukkeun tanggal jeung waktu data kacatet Alarm State Display Alarm state display : HH, LL, H, L jenis alarem Bargraph Display Ngidinan Anjeun pikeun nempo data dina digital, tr...

    • MIC400G warna leutik recorder paperless

      MIC400G warna leutik recorder paperless

      Spésifikasi Input Analog Spésifikasi Input Sinyal Thermocouple: 10 jenis (K,S,B,E,J,N,R,T,WRe526,WRe325) RTD-Resistance bohlam: 3 jenis (Pt100, CU50,CU100) Linear DC Voltage: ( 0-5VDC, 1-5VDC, 0-10VDC) DC Ayeuna: (4-20mA, 0-10 mA) mV: 0-20mV, 0-60mV, 0-100mV, 0-500mV Frékuénsi: 0-5KHZ, 3 Channel Akurasi kelas 0.2 nalika RTD, tegangan linier, arus linier sareng input TC 0.2% FS ± 2.0 ℃ nalika input TC kalayan kompensasi simpang tiis ku ...

    • MIC300G Paperless Recorder 16Saluran

      MIC300G Paperless Recorder 16Saluran

      Spésifikasi Analog Input Spésifikasi Akurasi ± (0,2% FS + 1) angka catu daya 100-240VAC atanapi 24VAC Input Signal TC: K, S, E, J, T, B, N, R, WRe526, WRe325 RTD: PT100, CU50, CU100 tegangan linier: 0-5V, 1-5V linier ayeuna: 0-10mA, 4-20mA input Frékuénsi: 0-5KHZ, hiji channel lianna: 0-20mV, 0-60mV, 0-100mV, 0-500mV Output Module 16 saluran relay kaluaran alarem (Max) 4-20mA Retransmission kaluaran RS485 port komunikasi RS...

    • KH800 warna leutik recorder paperless

      KH800 warna leutik recorder paperless

      Aplikasi Perminyakan, Kimia, Farmasi, Metalurgi, Kertas, Listrik, Daya Nuklir, Dahareun, Semén, Gedong, aviation, Universitas Médis lab, Kelautan, Kotoran perlakuan jsb Panel hareup Time Témbongkeun Nunjukkeun tanggal jeung waktu data dirékam Trend Tampilan Ngidinan Anjeun pikeun nempo data dina bentuk tren Tampilan Digital Ngidinan anjeun ningali data dina bentuk digital Alarm State ...