Warta

  • Sénsor geter pikeun ngawaskeun mesin kertas sareng conveyor

    Sénsor geter tiasa salamet dina lingkungan anu lembab sareng berdebu Bantalan gulung mangrupikeun garis hirup tina seueur prosés industri, kalebet manufaktur kertas sareng plastik sareng pertambangan.Bantalan ieu biasana aya di daérah anu panas, beueus atanapi bahaya anu henteu tiasa diaksés ku pangropéa prédiksi ...
    Maca deui
  • Pangetahuan umum ngeunaan manajemén suhu sareng kalembaban ruang panyimpen komoditi

    Pikeun ngalakukeun padamelan anu saé dina ngokolakeun suhu sareng kalembaban rohangan panyimpen, urang kedah diajar sareng ngawasaan konsép dasar suhu sareng kalembaban hawa sareng pangaweruh dasar anu aya hubunganana.Suhu hawa: suhu hawa nujul kana darajat hawa tiis jeung panas.Sacara umum, leuwih deukeut ka ...
    Maca deui
  • Tilu pancegahan pikeun ngagunakeun thermocouple platinum rhodium dina situs

    Platinum rhodium thermocouple mangrupikeun unsur ukur umum dina alat ukur suhu.Bisa langsung ngukur suhu, sarta langsung ngarobah sinyal suhu diukur kana sinyal EMF thermoelectric, lajeng ngarobahna kana suhu bisa diukur ngaliwatan electrica ...
    Maca deui
  • Prinsip dasar sareng metode aplikasi Aula ayeuna sareng sensor tegangan sareng pamancar

    1. Alat Aula Alat aula mangrupakeun jenis converter magnetoelectric dijieunna tina bahan semikonduktor.Lamun IC ayeuna kontrol disambungkeun ka tungtung input, lamun médan magnét B ngaliwatan beungeut sensing magnét alat, Aula poténsi VH némbongan dina tungtung kaluaran....
    Maca deui
  • Sababaraha jenis umum tina sensor tekanan

    Sénsor tekanan mangrupikeun jinis sénsor anu seueur dianggo dina sénsor.Ieu umumna dipaké pikeun ngukur tekanan badag.Hal ieu loba dipaké pikeun ngukur tekanan internal tina pipelines, tekanan gas mesin durukan internal, tekanan diferensial sarta tekanan suntik, tekanan pulsating ...
    Maca deui
  • Prinsip kerja sensor kalembaban

    Sacara umum, fungsi sensor kalembaban nyaéta nalika kalembaban langkung handap tina nilai anu tangtu dina lingkungan anu tangtu, éta bakal ngirim sinyal anu dirumuskeun pikeun urang nyandak ukuran anu saluyu dina waktosna pikeun ngalereskeun, ku kituna pikeun ngahindarkeun akibat anu teu tiasa dirobih.Kumaha sensor kelembaban dianggo ...
    Maca deui
  • Pangropéa poéan sarta perbaikan Xiamen Kehao 800g paperless alat rekaman hawa

    Alat ngarékam suhu tanpa kertas 800g mangrupikeun alat Xiamen Kehao anu ngumpulkeun sareng ngatur sababaraha kuantitas fisik sapertos suhu, tekanan sareng tingkat cair.Diantara pangrékam paperless, maranéhna boga ciri volume leutik, tampilan berehan tur high-end pr ...
    Maca deui
  • Aplikasi sareng ngenalkeun parékam tanpa kertas warna Xiamen Kehao

    Xiamen Kehao calakan warna leutik paperless recorder (96 × 96mm6 channel input), TFT tampilan LCD warna leres.Alatna gaduh isolasi lengkep sareng fungsi input universal, ngahijikeun sinyal thermocouple, sinyal résistansi termal, tegangan standar, arus standar sareng sinyal pulsa.Éta tiasa p...
    Maca deui
  • Kh104 PID algoritma setelan tina controller hawa

    Kh104 calakan PID régulasi instrumen mangrupa controller suhu calakan jeung sabanding, diferensial jeung algoritma integral.Pengontrol suhu gaduh pangaruh pangaturan suhu otomatis sareng kontrol.Hal ieu loba dipaké dina perlakuan panas sarta industri pemanasan.The ...
    Maca deui
  • Dina jaman data badag, Kehao parusahaan raket nuturkeun latihan Internet Summit

    Geus sababaraha taun saprak data badag diwanohkeun ka Cina.Naon data badag dina kahirupan nyata?Éta konsép?Jawabanna henteu. dina kahirupan sapopoe, upami anjeun ngarékam gaya hirup sarerea nganggo pulpén waktos, anjeun bakal mendakan yén sésana ngan ukur data saatos sababaraha waktos Beuki lila...
    Maca deui
  • Kh213 fungsi modul transmisi hawa calakan

    Generasi anyar modul transmisi hawa tujuan umum kh213 basajan pikeun beroperasi sarta fléksibel pikeun nerapkeun, némbongkeun kinerja impressive malah dina aplikasi nuntut.Dua modul transmisi kuantitas digital ieu gaduh kaluaran kuantitas analog 4 - 20 mA sareng didamel ku l...
    Maca deui
  • Aplikasi alat data suhu sareng kalembaban KH calakan dina tatanén

    KH runtuyan calakan suhu jeung kalembaban data catetan mangrupa alat pikeun ngawas sarta ngarékam sajumlah parameter iklim dina panalungtikan tatanén, pangan, ubar, industri kimia, iklim, panyalindungan lingkungan, éléktronika, laboratorium jeung widang lianna.Recorder na indep ...
    Maca deui