Tilu pancegahan pikeun ngagunakeun thermocouple platinum rhodium dina situs

Platinum rhodium thermocouple mangrupikeun unsur ukur umum dina alat ukur suhu.Éta tiasa langsung ngukur suhu, sareng langsung ngarobih sinyal suhu anu diukur kana sinyal EMF thermoelectric, teras ngarobih kana suhu anu bakal diukur nganggo alat listrik.Térmistor platinum rhodium ogé dipasang dina sababaraha cara.Nu leuwih umum nyaéta cara tetep, nu merlukeun pamakéan threads pikeun sambungan, lajeng pamakéan flanges pikeun sambungan na las, tapi pamakéan kasempetan jeung sarat oge béda, nu bisa judged utamana nurutkeun parameter suhu sarta tekanan. .

1, Lamun maké platinum rhodium thermocouple, urang mimitina kudu nengetan naha kawat katembong cocog dina modél, sarta polaritasna teu bisa wrongly disambungkeun, sarta suhu tungtung nyambungkeun antara kawat katembong jeung platinum rhodium thermocouple teu bisa ngaleuwihan. 100 ℃.

2, Lamun thermocouple Platinum Rhodium dipaké pikeun lila, sanajan bakal aya fluctuations leutik dina tampilan suhu dina alat, fluctuations antara suhu jeung hawa tungku masih kawilang badag.Ku alatan éta, dina raraga akurat mastikeun sakabeh suhu diukur, urang kudu milih platinum rhodium thermocouples kalawan konstanta waktu leutik.

3, Dina raraga pikeun mastikeun bursa panas cukup antara platinum rhodium thermocouple sarta lalawanan termal dina sedeng di tungtung ukur, posisi titik ukur kudu dipilih alesan, sarta éta pangalusna pikeun nyingkahan posisi klep nu.


waktos pos: Jul-09-2022