Sénsor geter pikeun ngawaskeun mesin kertas sareng conveyor

Sénsor geter tiasa salamet dina lingkungan anu lembab sareng berdebu

Rolling bantalan mangrupakeun lifeline tina loba prosés industri, kaasup kertas jeung plastik manufaktur sarta pertambangan.Bantalan ieu biasana aya di daérah anu panas, beueus atanapi bahaya anu teu tiasa diaksés ku para profesional pangropéa prédiksi.Pamakéan accelerometers dipasang permanén bakal masihan analis Geter kasempetan pikeun ngadeteksi gagal bearing serius, kayaning pitting atanapi spalling sarta masalah lubrication, saméméh ngabalukarkeun shutdown parna.

Suhu luhur ICP ® Accelerometers nyadiakeun panyalindungan affordable.Desain ieu nyayogikeun kamampuan suhu luhur anu pangsaéna tina sénsor industri anu aya di pasar tanpa peryogi panguat muatan éksternal.The circuit terpadu accelerometer suhu luhur bisa langsung disambungkeun ka collector data portabel, nu ngaheéat duit parusahaan jeung nyadiakeun instalasi basajan tur bersih.


waktos pos: Jul-13-2022