Parékam tanpa kertas

  • MIC200B-D Leutik Ékonomi Paperless Recorder

    MIC200B-D Leutik Ékonomi Paperless Recorder

    KH200B-D mini blue paperless recorder (160X80x105mm, nepi ka 16 saluran) nyaéta tampilan LCD biru;input universal kayaning thermocouple, résistansi termal, arus jeung tegangan;adopts téhnologi SMT, fungsi kaluaran struktur modular kayaning alarem (max 8 outputs), catu daya bantu pikeun kaluaran sensor, retransmission, print jeung komunikasi jsb Ngukur data bisa ditampilkeun dina sagala rupa jenis, kayaning tampilan grafis salaku bar-grafik, nyata - trending waktos, mémori trending sajarah, tampilan kaayaan alarming;ogé bisa dicitak dina kurva jeung data ku mini printer ngaliwatan port RS232.Dina waktos anu sami, éta ogé nyayogikeun fitur pikeun pariksa data taun, bulan, dinten, jam, menit, detik langsung.Pangrékam tiasa konfigurasi sareng server OPC, sistem SCADA sareng parangkat lunak profésional sanés kalayan protokol komunikasi MODBUS-RTU ngalangkungan port RS485 sareng RS232, plug and play, gampang sareng fleksibel.Parangkat lunak analisis data anu dirojong PC tiasa nyitak data dina kurva sareng kaluaran format Excel pikeun analisa salajengna.

  • MIC200BF Mini Paperless Recorder 4Saluran

    MIC200BF Mini Paperless Recorder 4Saluran

    MIC200BF color paperless recorder (72x72x105mm, nepi ka 4 saluran) pikeun multi-fungsi catetan, lengkep terasing input universal, kayaning thermocouple, résistansi termal, tegangan ayeuna, suhu, tingkat cair, tekanan, tegangan, ayeuna, aliran, input frékuénsi geter;Ngadopsi struktur modularized kana kaluaran alarem, sénsor catu daya bantu, diteruskeun, percetakan, komunikasi jeung fungsi séjén.Data pangukuran tiasa ditampilkeun dina sababaraha jinis, sapertos tampilan grafik bagan bar, tren waktos nyata, mémori tren sajarah, bagan sirkular waktos nyata, mémori bagan sirkular sajarah, tampilan kaayaan alarem, jsb. Kurva sareng data ogé tiasa dicitak ku printer leutik ngaliwatan port RS232.Éta ogé nyayogikeun fungsi ningali data taun, bulan, dinten, jam, menit, sareng detik.Recorder bisa ngonpigurasi kalawan server OPC, sistem SCADA jeung software profésional séjén, ngagunakeun protokol komunikasi modbus-RTU ngaliwatan port RS485.data sajarah bisa langsung diundeur ngaliwatan U disk, plug and play, merenah tur fléksibel.Parangkat lunak analisis data anu dirojong ku PC tiasa nyitak data kana kurva sareng kaluaran dina format Excel pikeun analisa salajengna.

  • MIC300AG Paperless Recorder 6 Saluran

    MIC300AG Paperless Recorder 6 Saluran

    Recorder tanpa kertas warna MIC300AG (96x96x85mm, dugi ka 6 saluran) pikeun tampilan kristal TFT warna leres LIQUID, input universal anu terasing, sapertos thermocouple, résistansi termal, tegangan ayeuna, suhu, tingkat cair, tekanan, tegangan, arus, aliran, frékuénsi geter. asupan;Ngadopsi struktur modularized kana kaluaran alarem, sénsor catu daya bantu, diteruskeun, percetakan, komunikasi jeung fungsi séjén.Data pangukuran tiasa ditampilkeun dina sababaraha jinis, sapertos tampilan grafik bagan bar, tren waktos nyata, mémori tren sajarah, bagan sirkular waktos nyata, mémori bagan sirkular sajarah, tampilan kaayaan alarem, jsb. Kurva sareng data ogé tiasa dicitak ku printer leutik ngaliwatan port RS232.Éta ogé nyayogikeun fungsi ningali data taun, bulan, dinten, jam, menit, sareng detik.Recorder bisa ngonpigurasi kalawan server OPC, sistem SCADA jeung software profésional séjén, ngagunakeun protokol komunikasi modbus-RTU ngaliwatan port RS485.data sajarah bisa langsung diundeur ngaliwatan U disk, plug and play, merenah tur fléksibel.Parangkat lunak analisis data anu dirojong ku PC tiasa nyitak data kana kurva sareng kaluaran dina format Excel pikeun analisa salajengna.

  • MIC300G Paperless Recorder 16Saluran

    MIC300G Paperless Recorder 16Saluran

    Recorder paperless warna MIC300G (144x144mm, nepi ka 16 saluran) nyaéta warna TFT LCD tampilan;input universal lengkep terasing kayaning thermocouple, résistansi termal, arus jeung tegangan, input frékuénsi, bisa ngarojong multi-loop aliran totalizer kalawan suhu otomatis tur fungsi santunan tekanan;adopts struktur modular fungsi kaluaran kayaning alarem, catu daya bantu pikeun kaluaran sensor, retransmission, print jeung komunikasi jsb Ngukur data bisa ditampilkeun dina rupa-rupa jenis, kayaning tampilan grafis salaku bar-grafik, trending real-time, mémori trending sajarah, grafik sirkular waktu nyata, mémori bagan sirkular sajarah jeung tampilan kaayaan alarming.ogé bisa dicitak dina kurva jeung data ku mini printer ngaliwatan port RS232;Dina waktos anu sami, éta ogé nyayogikeun fitur pikeun pariksa data taun, bulan, dinten, jam, menit, detik langsung.Recorder tiasa konfigurasi kalawan server OPC, sistem SCADA sarta software profésional lianna kalayan protokol komunikasi MODBUS-RTU ngaliwatan port RS485.Data sajarah tiasa diunduh langsung ku USB flash drive, plug and play, gampang sareng fleksibel.Parangkat lunak analisis data anu dirojong PC tiasa nyitak data dina kurva sareng kaluaran format Excel pikeun analisa salajengna.

  • MIC400G warna leutik recorder paperless

    MIC400G warna leutik recorder paperless

    Recorder tanpa kertas warna MIC400G (287x287x175mm, dugi ka 48 saluran) mangrupikeun tampilan LCD TFT warna;input universal lengkep terasing kayaning thermocouple, résistansi termal, arus jeung tegangan, input frékuénsi, bisa ngarojong multi-loop aliran totalizer kalawan suhu otomatis tur fungsi santunan tekanan;adopts struktur modular fungsi kaluaran kayaning alarem, catu daya bantu pikeun kaluaran sensor, retransmission, print jeung komunikasi jsb Ngukur data bisa ditampilkeun dina rupa-rupa jenis, kayaning tampilan grafis salaku bar-grafik, trending real-time, mémori trending sajarah, grafik sirkular waktu nyata, mémori bagan sirkular sajarah jeung tampilan kaayaan alarming.ogé bisa dicitak dina kurva jeung data ku mini printer ngaliwatan port RS232;Dina waktos anu sami, éta ogé nyayogikeun fitur pikeun pariksa data taun, bulan, dinten, jam, menit, detik langsung.Recorder tiasa konfigurasi kalawan server OPC, sistem SCADA sarta software profésional lianna kalayan protokol komunikasi MODBUS-RTU ngaliwatan port RS485.Data sajarah tiasa diunduh langsung ku USB flash drive, plug and play, gampang sareng fleksibel.Parangkat lunak analisis data anu dirojong PC tiasa nyitak data dina kurva sareng kaluaran format Excel pikeun analisa salajengna.

  • MIC800G Paperless Recorder 8 Saluran

    MIC800G Paperless Recorder 8 Saluran

    MIC800G warna recorder paperless (195x145x60.5mm, nepi ka 8 saluran) pikeun TFT warna leres tampilan kristal CAIR, lengkep terasing input universal, kayaning thermocouple, résistansi termal, tegangan ayeuna, suhu, tingkat cair, tekanan, tegangan, arus, aliran, input frékuénsi geter;Ngadopsi struktur modularized kana kaluaran alarem, sénsor catu daya bantu, diteruskeun, percetakan, komunikasi jeung fungsi séjén.Data pangukuran tiasa ditampilkeun dina sababaraha jinis, sapertos tampilan grafik bagan bar, tren waktos nyata, mémori tren sajarah, bagan sirkular waktos nyata, mémori bagan sirkular sajarah, tampilan kaayaan alarem, jsb. Kurva sareng data ogé tiasa dicitak ku printer leutik ngaliwatan port RS232.Éta ogé nyayogikeun fungsi ningali data taun, bulan, dinten, jam, menit, sareng detik.Recorder bisa ngonpigurasi kalawan server OPC, sistem SCADA jeung software profésional séjén, ngagunakeun protokol komunikasi modbus-RTU ngaliwatan port RS485.data sajarah bisa langsung diundeur ngaliwatan U disk, plug and play, merenah tur fléksibel.Parangkat lunak analisis data anu dirojong ku PC tiasa nyitak data kana kurva sareng kaluaran dina format Excel pikeun analisa salajengna.

  • MIC3000G Paperless Recorder 12 Saluran

    MIC3000G Paperless Recorder 12 Saluran

    Recorder tanpa kertas warna MIC3000G (144x144x130mm, dugi ka 12 saluran) pikeun tampilan kristal TFT warna leres CAIR, input universal anu terasing, sapertos thermocouple, résistansi termal, tegangan ayeuna, suhu, tingkat cair, tekanan, tegangan, arus, aliran, frékuénsi geter. asupan;Ngadopsi struktur modularized kana kaluaran alarem, sénsor catu daya bantu, diteruskeun, percetakan, komunikasi jeung fungsi séjén.Data pangukuran tiasa ditampilkeun dina sababaraha jinis, sapertos tampilan grafik bagan bar, tren waktos nyata, mémori tren sajarah, bagan sirkular waktos nyata, mémori bagan sirkular sajarah, tampilan kaayaan alarem, jsb. Kurva sareng data ogé tiasa dicitak ku printer leutik ngaliwatan port RS232.Éta ogé nyayogikeun fungsi ningali data taun, bulan, dinten, jam, menit, sareng detik.Recorder bisa ngonpigurasi kalawan server OPC, sistem SCADA jeung software profésional séjén, ngagunakeun protokol komunikasi modbus-RTU ngaliwatan port RS485.data sajarah bisa langsung diundeur ngaliwatan U disk, plug and play, merenah tur fléksibel.Parangkat lunak analisis data anu dirojong ku PC tiasa nyitak data kana kurva sareng kaluaran dina format Excel pikeun analisa salajengna.

  • KH800 warna leutik recorder paperless

    KH800 warna leutik recorder paperless

    Nunjukkeun tanggal sareng waktos data dirékam

  • KH300AG calakan Mini Warna Paperless Recorder

    KH300AG calakan Mini Warna Paperless Recorder

    KH300AG mangrupikeun parékam tanpa kertas warna kualitas luhur (96X96X85mm, dugi ka 6 saluran), ngagunakeun téknologi canggih, dirancang kualitas sareng kinerja anu luhur, terasing, akurasi tinggi, panggunaan universal, ditujukeun pikeun ngawas, ngarékam, nganalisis prosés dina sagala rupa. aplikasi industri.