Sénsor tekanan

  • Alat ukur tekanan universal sensor tekanan cai 4-20Ma Pressure Transmitter

    Alat ukur tekanan universal sensor tekanan cai 4-20Ma Pressure Transmitter

    Katerangan Produk
    KHP300J Tekanan Absolute Sénsor pamancar: adopts diimpor canggih difusi silikon salaku komponén sénsitip,-precision tinggi jeung stabilitas tinggi, sirkuit diwangun-di bursa mV sinyal ka ayeuna baku, kaluaran sinyal tegangan.
    Aplikasi: loba dipaké dina minyak bumi, metallurgy, industri kimia, kakuatan listrik, industri lampu, mékanis jeung
    perlindungan lingkungan, cai & cai limbah, bahan wangunan, tanaga, industri pangan, produksi logam, minyak jeung gas lepas pantai, industri kertas, shipbuilding jeung widang lianna.
  • Pipa Cai Ledakan Buktina Tekanan Transmitter 200mbar Minyak Cai Gas 4-20ma RS485

    Pipa Cai Ledakan Buktina Tekanan Transmitter 200mbar Minyak Cai Gas 4-20ma RS485

    Rentang tekanan -1-0-1 Bar…..600 Bar Akurasi Pilihan ≤ ± 1.0% FS ≤ ± 0.5% FS ≤ ± 0.25% FS (Customized) Bahan diafragma Piezoresistive Flush Keramik Kawat Elektronik 2 Kawat 3 Kawat Kaluaran 4~20mA ~5V 0~10 V 0.5~4.5 V Ku ngaropéa Power Supply 12~36 V DC 12~36 V DC 15~36Vdc 5 V DC Ku ngaropéa Insulate lalawanan>100M Ω @50V sambungan éléktronik Terminal Box (DIN43650 Hirschman Connect...
  • Anti Corrosive 4-20mA Output Single Flange Instalasi Datar Diafragma Tipe Tekanan Transmitter

    Anti Corrosive 4-20mA Output Single Flange Instalasi Datar Diafragma Tipe Tekanan Transmitter

    PCM401 Flush Pressure Transmitter sareng Flange mangrupikeun jinis produk siram pikeun nyumponan syarat pemasangan flange palanggan.Produk ieu ngadopsi unsur sénsitip tekanan silikon anu diimpor, sareng saatos milih sepuh sareng stabilitas jangka panjang, kinerja produk stabil sareng dipercaya.

    PCM401 Flush Pressure Transmitter sareng Flange nyandak piring flange standar internasional salaku standar sambungan, sareng tiasa ngawujudkeun modeu pemasangan flange dina situs pikeun pangguna.Kusabab diafragma setrés kakeunaan sareng raos tekanan langsung, cocog pikeun beberesih, sareng tiasa nyumponan syarat-syarat anu tahan lembab, tahan cai, ex-bukti sareng kaayaan kerja parah anu sanés, produk séri ieu seueur diterapkeun pikeun média kentel kalayan partikel dina widang kayaning kontrol prosés industri, minyak bumi, industri kimia, metallurgy jsb.
  • Sénsor tekenan akurasi tinggi Témbongkeun Digital LCD Temperatur tekenan pamancar

    Sénsor tekenan akurasi tinggi Témbongkeun Digital LCD Temperatur tekenan pamancar

    Katerangan Produk
    PCM-250 siram diafragma tekanan pamancar mangrupakeun jenis padet diafragma flattened kalayan perlakuan husus di terminal ukur, partikel teuas dina medium diukur moal ngaruksak diafragma flattened terasing.Struktur kompak, résistansi korosi, résistansi geter, résistansi dampak corpuscle, santunan suhu anu lega.Ieu hususna cocog pikeun pangukuran tekanan cairan tina zat kentel tinggi atawa kalawan particulates.Ieu solves masalah sumbatan sedeng dina tekanan ngetok liang.520 séri low range LED pamancar tekanan tampilan dina situs ngadopsi téknologi keramik éléktronik canggih di dunya pikeun ngukur cairan diéléktrik bébas dina komponén.The 530 sedeng jeung suhu luhur pamancar tekanan dirakit kalawan diimpor elemen sénsitip tahan suhu luhur.usik transduser tiasa dianggo stably pikeun lila dina 150 ℃.Katiluna produk duanana mibanda ciri résistansi overload, résistansi dampak kuat, linearity alus, stabilitas jangka panjang, rentang hawa lega tur lalawanan korosi.Dipaké dina hidrolik, militér, panalungtikan ilmiah, aerospace, minyak bumi, industri kimia, kakuatan listrik, sagara jeung widang lianna.

    Rentang
    -100~0~5,100,500,800,1000KPa;0~2,10~40MPa
    Jenis tekanan
    Tekanan gauge, tekanan négatip sareng mutlak
    Sinyal kaluaran
    4~20mA, 0.5~4.5V
    tegangan input
    12~36V DC (5V)
    Akurasi
    0.1
    0.2(0.25)
    0.5
    Pangulangan Nonlinier
    Nunda
    0.1
    0.2(0.25)
    0.5
    Nol sareng sensitipitas
    0.01
    0.02(0.025)
    0,005
    Suhu
    -10 ℃ ~ + 70 ℃
    Suhu gawé
    -40 ~ + 150 ℃
    Jangka panjang
    ≤0.1±%FS/taun
    waktos respon
    <1ms
    kapasitas overload
    200%
    Média pangukuran
    Média corrosive cocog sareng 316L
    Diafragma
    316L stainless steel, heusler alloy C-276
    Bahan kasus
    1Cr18Ni9Ti
    rating panyalindungan
    IP67

    Permintaan ngawaskeun alat sacara real-time

    Parabot ngagunakeun kartu akuisisi sambungan komunikasi RS485 pikeun ngahontal real-time
    ngarekam, ngawas sarta query
  • KHP610 diferensial tekanan sénsor pamancar

    KHP610 diferensial tekanan sénsor pamancar

    KHP610 Diferensial tekanan Sénsor pamancar: adopts diimpor canggih difusi silikon salaku komponén sénsitip,-precision tinggi jeung stabilitas tinggi, sirkuit diwangun-di bursa sinyal mV kana standar ayeuna, kaluaran sinyal tegangan.
    Aplikasi: loba dipaké dina minyak bumi, metallurgy, industri kimia, kakuatan listrik, industri lampu, panyalindungan mékanis jeung lingkungan, cai & runtah cai, bahan wangunan, tanaga, industri pangan, produksi logam, minyak jeung gas lepas pantai, industri kertas, shipbuilding jeung widang lianna. .

  • KHP300K Air Conditioning tekenan Sénsor pamancar

    KHP300K Air Conditioning tekenan Sénsor pamancar

    KHP300 Air conditioner tekanan Sensor pamancar: adopts diimpor canggih difusi silikon salaku komponén sénsitip,-precision tinggi jeung stabilitas tinggi, sirkuit diwangun-di bursa mV sinyal ka ayeuna baku, kaluaran sinyal tegangan.
    Aplikasi: loba dipaké dina minyak bumi, metallurgy, industri kimia, kakuatan listrik, industri lampu, panyalindungan mékanis jeung lingkungan, cai & runtah cai, bahan wangunan, tanaga, industri pangan, produksi logam, minyak jeung gas lepas pantai, industri kertas, shipbuilding jeung widang lianna. .

  • KHP300T High Temperatur tekenan Sénsor pamancar

    KHP300T High Temperatur tekenan Sénsor pamancar

    KHP300T High Temperature pressure Sensor transmitter: adopts diimpor canggih difusi silikon salaku komponén sénsitip,-precision tinggi jeung stabilitas tinggi, sirkuit diwangun-di bursa mV sinyal ka ayeuna standar, kaluaran sinyal tegangan.
    Aplikasi: loba dipaké dina minyak bumi, metallurgy, industri kimia, kakuatan listrik, industri lampu, panyalindungan mékanis jeung lingkungan, cai & runtah cai, bahan wangunan, tanaga, industri pangan, produksi logam, minyak jeung gas lepas pantai, industri kertas, shipbuilding jeung widang lianna. .

  • KHP302 Ledakan-buktina Tekanan Sénsor Pamancar

    KHP302 Ledakan-buktina Tekanan Sénsor Pamancar

    KHP302 Explosion-proof pressure sensor transmitter: adopts diimpor canggih difusi silikon salaku komponén sénsitip,-precision tinggi jeung stabilitas tinggi, sirkuit diwangun-di bursa mV sinyal ka baku ayeuna, kaluaran sinyal tegangan.
    Aplikasi: loba dipaké dina minyak bumi, metallurgy, industri kimia, kakuatan listrik, industri lampu, panyalindungan mékanis jeung lingkungan, cai & runtah cai, bahan wangunan, tanaga, industri pangan, produksi logam, minyak jeung gas lepas pantai, industri kertas, shipbuilding jeung widang lianna. .

  • KHP305K Saniter tekenan Sénsor pamancar

    KHP305K Saniter tekenan Sénsor pamancar

    KHP305K Saniter tekanan Sensor pamancar: adopts diimpor canggih difusi silikon salaku komponén sénsitip,-precision tinggi jeung stabilitas tinggi, sirkuit diwangun-di bursa mV sinyal ka ayeuna baku, kaluaran sinyal tegangan.
    Aplikasi: loba dipaké dina dahareun, susu, mékanis jeung perlindungan lingkungan widang lianna.

  • KHP2000 Universal tekenan Sénsor pamancar

    KHP2000 Universal tekenan Sénsor pamancar

    KHP2000 Universal tekanan Sensor pamancar: adopts diimpor canggih difusi silikon salaku komponén sénsitip,-precision tinggi jeung stabilitas tinggi, sirkuit diwangun-di bursa mV sinyal ka ayeuna baku, kaluaran sinyal tegangan.
    Aplikasi: loba dipaké dina minyak bumi, metallurgy, industri kimia, kakuatan listrik, industri lampu, panyalindungan mékanis jeung lingkungan, cai & runtah cai, bahan wangunan, tanaga, industri pangan, produksi logam, minyak jeung gas lepas pantai, industri kertas, shipbuilding jeung widang lianna. .

  • KHP300 Universal tekenan Sénsor pamancar

    KHP300 Universal tekenan Sénsor pamancar

    séri KH3351 sénsor tekanan diferensial digital pamancar, multi-fungsi pamancar tekanan pinter, dirancang pikeun aplikasi pangukuran tekanan industri, dumasar kana taun pangalaman manufaktur industri euyeub urang, nganut modern canggih, dewasa, téhnologi sensor kapasitif dipercaya, ogé digabungkeun jeung canggih single- téhnologi komputer chip sarta téhnologi konversi digital sensor.
    CPU ngadopsi genep belas chip tunggal, anu fitur kuat sarta kakuatan komputasi-speed tinggi ensures pamancar jeung kualitas alus tur kinerja.Parangkat lunak ngagaduhan téknologi pamrosésan sinyal digital anu ngajantenkeun pamancar kalayan kamampuan anti gangguan anu saé sareng stabilitas enol, kalayan kamampuan tracking stabil otomatis enol (ZSC) sareng kamampuan kompensasi suhu otomatis (TSC).
    Fitur panganteur anu kuat tanpa komunikator panangan tiasa mastikeun interaksi anu saé.Indikator LCD tiasa ningalikeun tekanan digital, suhu, tilu jinis fisik ayeuna sareng indikasi analog 0-100%.Dina hal sumber tekanan non-standar, parameter setting enol shift, rentang setting damping adjustment tiasa ku pencét tombol konci;sarta ogé ulang calibration on pamancar anu greatly merenah pikeun calibration dina situs.
    Komunikasi panganteur serial bisa dirobah jadi 4-20mA DC kaluaran sinyal ayeuna ku via modul converter dieusian, ogé sadia ngaliwatan protokol Hart (modul RS485) pikeun nyetél tur ngawas transmisi jauh, langsung nyambungkeun jeung alat master, kayaning recorder paperless, controller, indikator. jsb instrumen, HMI, IPC, PC, Industrial Lan.
    KH3351 dipaké pikeun ngukur tekanan Sénsor diferensial, tekanan gauge, tekanan mutlak, tingkat cair, aliran jsb parameter pikeun gas, cair, uap, loba dilarapkeun dina minyak bumi, metallurgy, kimia, kakuatan, industri lampu, mékanis jeung widang panyalindungan lingkungan.

  • KHP300 Universal tekenan Sénsor pamancar

    KHP300 Universal tekenan Sénsor pamancar

    KHP300 Universal tekanan Sensor pamancar: adopts diimpor canggih difusi silikon salaku komponén sénsitip,-precision tinggi jeung stabilitas tinggi, sirkuit diwangun-di bursa mV sinyal ka ayeuna baku, kaluaran sinyal tegangan.
    Aplikasi: loba dipaké dina minyak bumi, metallurgy, industri kimia, kakuatan listrik, industri lampu, panyalindungan mékanis jeung lingkungan, cai & runtah cai, bahan wangunan, tanaga, industri pangan, produksi logam, minyak jeung gas lepas pantai, industri kertas, shipbuilding jeung widang lianna. .

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2