Produk

  • 100mV/g Integrative Piezoelektrik Geter Speed ​​Triaxial Transduser Geter pamancar

    100mV/g Integrative Piezoelektrik Geter Speed ​​Triaxial Transduser Geter pamancar

    Katerangan Produk
    KH5004 3-axis: KH5004 accelerometer dirancang kalayan prinsip pangaruh piezoelektrik, pangukuran 3 sumbu, ngarojong rupa-rupa pilihan instalasi, bisa nyadiakeun kinerja tinggi na nilai alus teuing, papanggih tés diversified ka extent greatest.Produkna dipasang sareng sirkuit integrasi precision, anu tiasa ngukur tilu arah X, Y, sareng Z dina waktos anu sami, sareng kaluaran sinyal 4-20mA atanapi IEPE.Pamaké tiasa nyambungkeun PLC / DCS atanapi alat ngawaskeun kolektor anu sanés, utamina dianggo pikeun ngawaskeun kaayaan geter tina gear sareng bantalan mesin puteran industri (motor, pompa, centrifuges, compressor, blowers, jsb.), ngawaskeun kasalahan, géologi rékayasa, ngawaskeun géologis. , Geter wangunan luhur-naékna jeung struktur badag, jsb.
  • 4-20MA Explosion-proof sensing méteran résistansi termal sénsor sirah dipasang PT100 suhu pamancar pamancar usik

    4-20MA Explosion-proof sensing méteran résistansi termal sénsor sirah dipasang PT100 suhu pamancar pamancar usik

    Permintaan ngawaskeun waktos-ayeuna Alat-alat nganggo kartu akuisisi sambungan komunikasi RS485 pikeun ngarékam waktos nyata, ngawaskeun sareng pamundut Nyarankeun Produk Disarankeun ku seller Digital industri pt100 4-20mA k tipe Témbongkeun thermocouple thermometer Probe $30.00 – $61.00 / set 2 set Pt100/ Sensor suhu Pt1000 sareng kabel pelindung Stainless $1.90 - $2.80 / potongan 5 potongan industri khusus 3 kawat 4 ...
  • Low Harga Hawa Suhu Jeung Kalembaban Sensor RS485 Tembok Gunung Temp Beueus Transmitter

    Low Harga Hawa Suhu Jeung Kalembaban Sensor RS485 Tembok Gunung Temp Beueus Transmitter

    Katerangan Produk
    KHT100 nyaéta tipe témbok kualitas luhur suhu sarta kalembaban sensor, nganut Swiss modul sensor canggih tur kinerja tinggi chip tunggal dirancang pikeun ukuran kalembaban hawa kamar indoor, loba dipaké dina tatanén: rumah kaca, imah supa, tegalan, seeding kamar, imah jangjangan;gudang refrigerated, gudang, kamar tiis Ubar, HAVC;Ngawangun Automation aplikasi lingkungan kalembaban tinggi.Lingkungan Kalembaban Tinggi:

    Fitur
    * Akurasi High, Stabilitas Tinggi;Anti Gangguan kaayaan dina PCB
    * Téknologi sealing tinggi sareng panyalindungan palapis tilu-bukti anu saé
    * Rentang: T: -20 nepi ka 80 ° C, 0-50 ° C, -40 nepi ka 60 ° C;H: 0-100%
    * Kisaran suhu tiasa diatur ku saklar DIN jero
    * Kalayan fungsi offset ku konci anu diwangun
    * Kaluaran: 4-20mA, 0-5VDC, 0-10VDC, kaluaran RS485
    * Probe tiasa nganggo debu-buktina, jinis cai-buktina, opsional
    * Akurasi: T: ± 3 ° C, H: ± 3%;Resolusi: T: 0,01, H: 0,1% RH
    * Protection: perumahan listrik: IIP65;Probe: IP54
    * Wide catu daya: 12-36VDC;15-36VDC (4-20mA wungkul)
  • High Precision Akuarium Online Kualitas Cai Analyzer Otomatis Ec Ph / Orp Controller

    High Precision Akuarium Online Kualitas Cai Analyzer Otomatis Ec Ph / Orp Controller

    némbongkeun 2.8 inci Resolusi 128*64 ukuran 96X96X112/mm beurat 0.5Kg ukuran variabel pH/ORP Rentang Ukur pH: 0.00 ~ 14.00pH ORP: -1000 ~ + 1000mV -2000~+2000mV ukuran pH (can customized) pH: 0.00 ~ 14.00pH ORP: + résistansi input 1m ≥1012Ω Santunan suhu NTC1OK: -10 ~ 60C akurasi ± 0.3 °C 60-130C akurasi ± 2 °C Range: -10-130C Manual / Otomatis kaluaran ayeuna terasing, 4 ~ 20mA bisa disetel ka pakait ...
  • selapkeun usik méteran aliran Insertion harga éléktromagnétik flowmeter

    selapkeun usik méteran aliran Insertion harga éléktromagnétik flowmeter

    Nyarankeun Produk Disarankeun ku anu ngajual Sadaya alat ukur tekanan amonia baja tahan karat NH3 manometer $2,00 - $3,80 / potongan 2,0 lembar KHXC-100BF 1,6MPa sadaya alat ukur tekanan kontak listrik amonia stainless steel $15,00 - $25,00 / potongan 2,0 buah 2,0 lembar Tekanan Beludru Negatif Tepi Listrik A Shock-tahan Magnétik-ditulungan Tipe -0.1-0mpa 1 TAHUN $10.00 – $13.00 / set 2.0 sét KHLDG 4-20mA Aliran Cai éléktromagnétik M...
  • High Quality Stainless Steel 316L Heavy Duty Hidrolik Diafragma Tekanan Gauge

    High Quality Stainless Steel 316L Heavy Duty Hidrolik Diafragma Tekanan Gauge

    Nyarankeun Produk Dianjurkeun ku seller Alat dandang uap 0~10MPa alat ukur tekanan digital alat ukur tekanan $1.50 – $4.50 / set 2.0 sets Axial spring tube diaméterna 150mm horizontal mounting pipeline oil pressure gauge manometer $0.80 – $4.50 / set 10.0 sets Electrical Belt Pressure sets Alat Ukur Tekanan Vakum Tahan Guncangan Tipe Dibantuan Magnétik -0.1-0mpa 1 TAHUN $10.00 – $13.00 / sét 2.0 sét 1.6MP...
  • Kualitas Tinggi OEM Sensor Analog Air Suluh Minyak Cai Suhu Tinggi Digital 4-20ma Harga Pemancar Tekanan

    Kualitas Tinggi OEM Sensor Analog Air Suluh Minyak Cai Suhu Tinggi Digital 4-20ma Harga Pemancar Tekanan

    Katerangan Produk
    KHP300D Universal sensor tekanan digital pamancar: adopts diimpor canggih difusi silikon salaku komponén sénsitip,-precision tinggi jeung stabilitas tinggi, sirkuit diwangun-di bursa mV sinyal ka ayeuna baku, kaluaran sinyal tegangan.
  • RS485 4-20mA Digital 4,8,12,16,32 Saluran Warna Pintonan Multi-kanal Suhu Paperless Pangrékam Bagan Universal

    RS485 4-20mA Digital 4,8,12,16,32 Saluran Warna Pintonan Multi-kanal Suhu Paperless Pangrékam Bagan Universal

    Katerangan Produk
    MIC300G 16Channels Data Logger (144x144mm, nepi ka 16 saluran) nyaéta warna TFT LCD tampilan;input universal lengkep terasing kayaning thermocouple, résistansi termal, arus jeung tegangan, input frékuénsi, bisa ngarojong multi-loop aliran totalizer kalawan suhu otomatis tur fungsi santunan tekanan;adopts struktur modular fungsi kaluaran kayaning alarem, catu daya bantu pikeun kaluaran sensor, retransmission, print jeung komunikasi jsb Ngukur data bisa ditampilkeun dina rupa-rupa jenis, kayaning tampilan grafis salaku bar-grafik, trending real-time, mémori trending sajarah, grafik sirkular waktu nyata, mémori bagan sirkular sajarah jeung tampilan kaayaan alarming.ogé bisa dicitak dina kurva jeung data ku mini printer ngaliwatan port RS232;Dina waktos anu sami, éta ogé nyayogikeun fitur pikeun pariksa data taun, bulan, dinten, jam, menit, detik langsung.Recorder tiasa konfigurasi kalawan server OPC, sistem SCADA sarta software profésional lianna kalayan protokol komunikasi MODBUS-RTU ngaliwatan port RS485.Data sajarah tiasa diunduh langsung ku USB flash drive, plug and play, gampang sareng fleksibel.Parangkat lunak analisis data anu dirojong PC tiasa nyitak data dina kurva sareng kaluaran format Excel pikeun analisa salajengna.

     

  • Fan pompa Geter pamancar 4-20ma Perumahan sénsor Geter Pikeun Geter Sistim pangimeutan

    Fan pompa Geter pamancar 4-20ma Perumahan sénsor Geter Pikeun Geter Sistim pangimeutan

    Katerangan Produk
    KH400A accelerometer piezoelectric nyaéta accelerometer piezoelectric sensitipitas low frékuénsi low kalawan sirkuit IEPE diwangun-di;eta ngarobah kaluaran muatan ku sensor piezoelektrik tipe muatan jadi kaluaran tegangan impedansi low ngaliwatan preamplifier dipasang di jero sensor.sensor tipe IEPE biasana dina bentuk kaluaran dua-kawat, nyaeta, sumber arus konstan dipaké pikeun catu daya;garis sarua dipaké pikeun catu daya jeung sinyal.Biasana bagian DC disaring ku saringan high-pass dina kaluaran catu daya ayeuna konstan.Kauntungan pangbadagna sensor tipe IEPE nyaéta kualitas sinyal pangukuran alus, noise low, kamampuhan anti gangguan kuat sarta pangukuran jarak jauh, utamana loba sistem akuisisi data anyar geus dilengkepan sumber arus konstan, kituna, IEPE sensor bisa langsung disambungkeun ka sistem pangumpulan data.Tanpa instrumentasi sekundér anu sanés.Sensor IEPE laun-laun ngagentos accelerometers piezoelektrik kaluaran muatan tradisional dina tés geter.KH400A boga ciri sensitipitas tinggi, stiffness tinggi, sarta réspon frékuénsi low wates handap.Hal ieu loba dipaké dina Geter sarta pangukuran shock di aerospace, aviation, transportasi, konstruksi, sasak, ngawaskeun industri, panalungtikan ilmiah sarta pangajaran, pangukuran jeung widang lianna;utamana cocog pikeun nguji struktur sasak, ngawangun Low-gedéna, pisan low-frékuénsi widang Geter kayaning monitoring Geter, deteksi gempa, taneuh jeung ngawaskeun Geter yayasan.

     

  • suhu luhur 1200c alat ukur suhu suhu luhur logam tipe K thermocouple

    suhu luhur 1200c alat ukur suhu suhu luhur logam tipe K thermocouple

    Pedaran Produk Unsur PT100,PT1000,CU50,CU100, Tipe séjén K / E / N / J / T / S / R / B Test kualitas baku IEC584, IEC1515, GB / T16839-1997, JB / T5582-91 Kelas Kelas I, Kelas II Unsur diaméter kawat Tipe Tunggal: 2-8mm, tipe ganda: 3-8mm, ngaropéa Protection tube materia 304/316/316l/310s/3039/Inconel / Tube keramik diaméter kawat Unsur tipe Tunggal: 2-8mm, tipe ganda: 3-8mm, ngaropéa rentang Ukur PT100: -200 nepi ka 500 ℃ ...
  • 50mm 100mm 150mm 200mm Hot Sale 3 Kawat Pt100 Screw Rtd Thermocouple Sensor Basajan Thermocouple

    50mm 100mm 150mm 200mm Hot Sale 3 Kawat Pt100 Screw Rtd Thermocouple Sensor Basajan Thermocouple

    Katerangan Produk
    Tipe K thermocouple / PT100 sensor suhu mangrupakeun sensor hawa maké platinum (PT) lalawanan jeung hawa boga hubungan fungsi tangtu, kusabab precision tinggi na, rentang ukuran badag, reproducibility jeung stabilitas.Bisa langsung ngukur suhu permukaan rupa cair, uap, gas jeung padet.Utamana cocog pikeun instalasi di tempat hawa miniaturized husus, pipe sempit, bending, sarat respon gancang.
    spésifikasi sensor suhu:
    1. Kisaran suhu pamakean:
    K (- 50 ~ 1300 ° C), S (50 ~ 1700 ° C), T (200 ~ 350 ° C), E (0 ~ 800 ° C), J (0 ~ 1000 ° C), B (300 ~ 1800 ° C), N (0 ~ 1300 ° C) PT100: -200 ka 500 ℃ pikeun Kelas A, -200 nepi ka 600 ℃ pikeun Kelas B Cu50 (-50 ~ 150 ℃), Cu100 (-50 ~ 150 ℃)
    2. Paké panganteur 2/3-kawat
    3. Akurasi ti Kelas I, Kelas II
    Fitur:
    1. precision High jeung stabilitas alus;
    2. sensitipitas tinggi na linearity alus;
    3. waktos respon pondok tur kasaluyuan alus;
    4. Struktur kompak, instalasi gampang, kinerja waterproof alus
  • Low Harga Hawa Suhu Jeung Kalembaban Sensor RS485 Tembok Gunung Temp Beueus Transmitter

    Low Harga Hawa Suhu Jeung Kalembaban Sensor RS485 Tembok Gunung Temp Beueus Transmitter

    Katerangan Produk
    KHT100 nyaéta tipe témbok kualitas luhur suhu sarta kalembaban sensor, nganut Swiss modul sensor canggih tur kinerja tinggi chip tunggal dirancang pikeun ukuran kalembaban hawa kamar indoor, loba dipaké dina tatanén: rumah kaca, imah supa, tegalan, seeding kamar, imah jangjangan;gudang refrigerated, gudang, kamar tiis Ubar, HAVC;Ngawangun Automation aplikasi lingkungan kalembaban tinggi.Lingkungan Kalembaban Tinggi:

    Fitur
    * Akurasi High, Stabilitas Tinggi;Anti Gangguan kaayaan dina PCB
    * Téknologi sealing tinggi sareng panyalindungan palapis tilu-bukti anu saé
    * Rentang: T: -20 nepi ka 80 ° C, 0-50 ° C, -40 nepi ka 60 ° C;H: 0-100%
    * Kisaran suhu tiasa diatur ku saklar DIN jero
    * Kalayan fungsi offset ku konci anu diwangun
    * Kaluaran: 4-20mA, 0-5VDC, 0-10VDC, kaluaran RS485
    * Probe tiasa nganggo debu-buktina, jinis cai-buktina, opsional
    * Akurasi: T: ± 3 ° C, H: ± 3%;Resolusi: T: 0,01, H: 0,1% RH
    * Protection: perumahan listrik: IIP65;Probe: IP54
    * Wide catu daya: 12-36VDC;15-36VDC (4-20mA wungkul)