Pamancar suhu sareng kalembaban

  • Low Harga Hawa Suhu Jeung Kalembaban Sensor RS485 Tembok Gunung Temp Beueus Transmitter

    Low Harga Hawa Suhu Jeung Kalembaban Sensor RS485 Tembok Gunung Temp Beueus Transmitter

    Katerangan Produk
    KHT100 nyaéta tipe témbok kualitas luhur suhu sarta kalembaban sensor, nganut Swiss modul sensor canggih tur kinerja tinggi chip tunggal dirancang pikeun ukuran kalembaban hawa kamar indoor, loba dipaké dina tatanén: rumah kaca, imah supa, tegalan, seeding kamar, imah jangjangan;gudang refrigerated, gudang, kamar tiis Ubar, HAVC;Ngawangun Automation aplikasi lingkungan kalembaban tinggi.Lingkungan Kalembaban Tinggi:

    Fitur
    * Akurasi High, Stabilitas Tinggi;Anti Gangguan kaayaan dina PCB
    * Téknologi sealing tinggi sareng panyalindungan palapis tilu-bukti anu saé
    * Rentang: T: -20 nepi ka 80 ° C, 0-50 ° C, -40 nepi ka 60 ° C;H: 0-100%
    * Kisaran suhu tiasa diatur ku saklar DIN jero
    * Kalayan fungsi offset ku konci anu diwangun
    * Kaluaran: 4-20mA, 0-5VDC, 0-10VDC, kaluaran RS485
    * Probe tiasa nganggo debu-buktina, jinis cai-buktina, opsional
    * Akurasi: T: ± 3 ° C, H: ± 3%;Resolusi: T: 0,01, H: 0,1% RH
    * Protection: perumahan listrik: IIP65;Probe: IP54
    * Wide catu daya: 12-36VDC;15-36VDC (4-20mA wungkul)
  • Low Harga Hawa Suhu Jeung Kalembaban Sensor RS485 Tembok Gunung Temp Beueus Transmitter

    Low Harga Hawa Suhu Jeung Kalembaban Sensor RS485 Tembok Gunung Temp Beueus Transmitter

    Katerangan Produk
    KHT100 nyaéta tipe témbok kualitas luhur suhu sarta kalembaban sensor, nganut Swiss modul sensor canggih tur kinerja tinggi chip tunggal dirancang pikeun ukuran kalembaban hawa kamar indoor, loba dipaké dina tatanén: rumah kaca, imah supa, tegalan, seeding kamar, imah jangjangan;gudang refrigerated, gudang, kamar tiis Ubar, HAVC;Ngawangun Automation aplikasi lingkungan kalembaban tinggi.Lingkungan Kalembaban Tinggi:

    Fitur
    * Akurasi High, Stabilitas Tinggi;Anti Gangguan kaayaan dina PCB
    * Téknologi sealing tinggi sareng panyalindungan palapis tilu-bukti anu saé
    * Rentang: T: -20 nepi ka 80 ° C, 0-50 ° C, -40 nepi ka 60 ° C;H: 0-100%
    * Kisaran suhu tiasa diatur ku saklar DIN jero
    * Kalayan fungsi offset ku konci anu diwangun
    * Kaluaran: 4-20mA, 0-5VDC, 0-10VDC, kaluaran RS485
    * Probe tiasa nganggo debu-buktina, jinis cai-buktina, opsional
    * Akurasi: T: ± 3 ° C, H: ± 3%;Resolusi: T: 0,01, H: 0,1% RH
    * Protection: perumahan listrik: IIP65;Probe: IP54
    * Wide catu daya: 12-36VDC;15-36VDC (4-20mA wungkul)

     

  • KH706D Digital Suhu jeung Kalembaban sensor

    KH706D Digital Suhu jeung Kalembaban sensor

    Panjelasan Produk

     

    KH706D Wireless Suhu jeung Kalembaban Sénsor kalawan Indikator
    ukuran: 174*72.4mm
    T:-20-80 H:0-100
    suplai kakuatan: 5V DC-AC adaptor

  • KHT200 Smart Saluran Tipe Suhu jeung Kalembaban Transmitter

    KHT200 Smart Saluran Tipe Suhu jeung Kalembaban Transmitter

    KHT200 nyaeta kualitas luhur tipe Saluran hawa sarta sensor kalembaban, ngadopsi Swiss modul sensor canggih tur kinerja tinggi chip tunggal dirancang pikeun pangukuran asor hawa di HAVC, AC Tengah;Tangkuban Parahu, alat-alat terpadu, Industri dryer, automation wangunan jsb aplikasi lingkungan kalembaban tinggi.

  • KHT500 Tembok Tipe Suhu Kamar sareng Pemancar Kalembaban

    KHT500 Tembok Tipe Suhu Kamar sareng Pemancar Kalembaban

    KHT500 nyaéta tipe témbok suhu sarta kalembaban sensor, nganut Swiss modul sensor canggih tur kinerja tinggi chip tunggal dirancang pikeun pangukuran kalembaban hawa kamar indoor, loba dipaké di Dipaké dina automation wangunan, hotél, perpustakaan, kamar, kamar beresih, workshop bébas lebu atawa tutuwuhan. , médis, gudang, super-pasar jsb pangukuran hawa lingkungan.

  • KHT100 Smart Tembok Tipe Suhu jeung Kalembaban Transmitter

    KHT100 Smart Tembok Tipe Suhu jeung Kalembaban Transmitter

    KHT100 nyaéta tipe témbok kualitas luhur suhu sarta kalembaban sensor, nganut Swiss modul sensor canggih tur kinerja tinggi chip tunggal dirancang pikeun ukuran kalembaban hawa kamar indoor, loba dipaké dina tatanén: rumah kaca, imah supa, tegalan, seeding kamar, imah jangjangan;gudang refrigerated, gudang, kamar tiis Ubar, HAVC;Ngawangun Automation aplikasi lingkungan kalembaban tinggi.Lingkungan Kalembaban Tinggi: