Sénsor suhu

  • 4-20MA Explosion-proof sensing méteran résistansi termal sénsor sirah dipasang PT100 suhu pamancar pamancar usik

    4-20MA Explosion-proof sensing méteran résistansi termal sénsor sirah dipasang PT100 suhu pamancar pamancar usik

    Permintaan ngawaskeun waktos-ayeuna Alat-alat nganggo kartu akuisisi sambungan komunikasi RS485 pikeun ngarékam waktos nyata, ngawaskeun sareng pamundut Nyarankeun Produk Disarankeun ku seller Digital industri pt100 4-20mA k tipe Témbongkeun thermocouple thermometer Probe $30.00 – $61.00 / set 2 set Pt100/ Sensor suhu Pt1000 sareng kabel pelindung Stainless $1.90 - $2.80 / potongan 5 potongan industri khusus 3 kawat 4 ...
  • suhu luhur 1200c alat ukur suhu suhu luhur logam tipe K thermocouple

    suhu luhur 1200c alat ukur suhu suhu luhur logam tipe K thermocouple

    Pedaran Produk Unsur PT100,PT1000,CU50,CU100, Tipe séjén K / E / N / J / T / S / R / B Test kualitas baku IEC584, IEC1515, GB / T16839-1997, JB / T5582-91 Kelas Kelas I, Kelas II Unsur diaméter kawat Tipe Tunggal: 2-8mm, tipe ganda: 3-8mm, ngaropéa Protection tube materia 304/316/316l/310s/3039/Inconel / Tube keramik diaméter kawat Unsur tipe Tunggal: 2-8mm, tipe ganda: 3-8mm, ngaropéa rentang Ukur PT100: -200 nepi ka 500 ℃ ...
  • 50mm 100mm 150mm 200mm Hot Sale 3 Kawat Pt100 Screw Rtd Thermocouple Sensor Basajan Thermocouple

    50mm 100mm 150mm 200mm Hot Sale 3 Kawat Pt100 Screw Rtd Thermocouple Sensor Basajan Thermocouple

    Katerangan Produk
    Tipe K thermocouple / PT100 sensor suhu mangrupakeun sensor hawa maké platinum (PT) lalawanan jeung hawa boga hubungan fungsi tangtu, kusabab precision tinggi na, rentang ukuran badag, reproducibility jeung stabilitas.Bisa langsung ngukur suhu permukaan rupa cair, uap, gas jeung padet.Utamana cocog pikeun instalasi di tempat hawa miniaturized husus, pipe sempit, bending, sarat respon gancang.
    spésifikasi sensor suhu:
    1. Kisaran suhu pamakean:
    K (- 50 ~ 1300 ° C), S (50 ~ 1700 ° C), T (200 ~ 350 ° C), E (0 ~ 800 ° C), J (0 ~ 1000 ° C), B (300 ~ 1800 ° C), N (0 ~ 1300 ° C) PT100: -200 ka 500 ℃ pikeun Kelas A, -200 nepi ka 600 ℃ pikeun Kelas B Cu50 (-50 ~ 150 ℃), Cu100 (-50 ~ 150 ℃)
    2. Paké panganteur 2/3-kawat
    3. Akurasi ti Kelas I, Kelas II
    Fitur:
    1. precision High jeung stabilitas alus;
    2. sensitipitas tinggi na linearity alus;
    3. waktos respon pondok tur kasaluyuan alus;
    4. Struktur kompak, instalasi gampang, kinerja waterproof alus
  • 100mV/g Integrative Piezoelektrik Geter Speed ​​Triaxial Transduser Geter pamancar

    100mV/g Integrative Piezoelektrik Geter Speed ​​Triaxial Transduser Geter pamancar

    Katerangan Produk
    KH5004 3-axis: KH5004 accelerometer dirancang kalayan prinsip pangaruh piezoelektrik, pangukuran 3 sumbu, ngarojong rupa-rupa pilihan instalasi, bisa nyadiakeun kinerja tinggi na nilai alus teuing, papanggih tés diversified ka extent greatest.Produkna dipasang sareng sirkuit integrasi precision, anu tiasa ngukur tilu arah X, Y, sareng Z dina waktos anu sami, sareng kaluaran sinyal 4-20mA atanapi IEPE.Pamaké tiasa nyambungkeun PLC / DCS atanapi alat ngawaskeun kolektor anu sanés, utamina dianggo pikeun ngawaskeun kaayaan geter tina gear sareng bantalan mesin puteran industri (motor, pompa, centrifuges, compressor, blowers, jsb.), ngawaskeun kasalahan, géologi rékayasa, ngawaskeun géologis. , Geter wangunan luhur-naékna jeung struktur badag, jsb.
  • Ngaropea Hand Dicekel Tipe K Thermocouple

    Ngaropea Hand Dicekel Tipe K Thermocouple

    Pintonan produk

     

    Handheld K thermocouple, résistansi termal boga kaunggulan bending, résistansi tekanan tinggi, waktos respon termal gancang sarta durability kuat, sakumaha sensor suhu biasana dipaké kalawan instrumen tampilan, pangrékam sarta régulator éléktronik.Bisa langsung ngukur suhu permukaan rupa cair, uap, gas jeung padet.Utamana cocog pikeun instalasi di tempat hawa miniaturized husus, pipe sempit, bending, sarat respon gancang.
    spésifikasi sensor suhu:
    1. Kisaran suhu pamakéan: K (- 50 ~ 1300 ° C), S (50 ~ 1700 ° C), T (200 ~ 350 ° C), E (0 ~ 800 ° C), J (0 ~ 1000 ° C), B (300 ~ 1800 ° C), N (0 ~ 1300 ° C) PT100: -200 ka 500 ℃ pikeun Kelas A, -200 nepi ka 600 ℃ pikeun Kelas B Cu50 (-50 ~ 150 ℃), Cu100 (-50 ~ 150 ℃)
    2. Paké panganteur 2/3-kawat
    3. Akurasi ti Kelas I, Kelas II
    Fitur:
    1. precision High jeung stabilitas alus;
    2. sensitipitas tinggi na linearity alus;
    3. waktos respon pondok tur kasaluyuan alus;
    4. Struktur kompak, instalasi gampang, kinerja waterproof alus

  • Diobral panas 4 ~ 20ma sensor suhu KBSRK tipe thermo pasangan platinum rhodium thermocouple k-tipe

    Diobral panas 4 ~ 20ma sensor suhu KBSRK tipe thermo pasangan platinum rhodium thermocouple k-tipe

    Katerangan Produk
    k tipe thermocouple mangrupakeun sensor hawa maké platinum (PT) lalawanan jeung hawa boga hubungan fungsi tangtu, kusabab precision tinggi na, rentang ukuran badag, reproducibility jeung stabilitas.Bisa langsung ngukur suhu permukaan rupa cair, uap, gas jeung padet.Utamana cocog pikeun instalasi di tempat hawa miniaturized husus, pipe sempit, bending, sarat respon gancang.
    spésifikasi sensor suhu:
    1. Kisaran suhu pamakéan: K (- 50 ~ 1300 ° C), S (50 ~ 1700 ° C), T (200 ~ 350 ° C), E (0 ~ 800 ° C), J (0 ~ 1000 ° C), B (300 ~ 1800 ° C), N (0 ~ 1300 ° C)

    PT100: -200 nepi ka 500 ℃ pikeun Kelas A, -200 nepi ka 600 ℃ pikeun Kelas B Cu50 (-50 ~ 150 ℃), Cu100 (-50 ~ 150 ℃)
    2. Paké panganteur 2/3-kawat
    3. Akurasi ti Kelas I, Kelas IIFitur:
    1. precision High jeung stabilitas alus;
    2. sensitipitas tinggi na linearity alus;
    3. waktos respon pondok tur kasaluyuan alus;
    4. Struktur kompak, instalasi gampang, kinerja waterproof alus

  • waterproof dua kawat ntc thermistor rtd sensor suhu

    waterproof dua kawat ntc thermistor rtd sensor suhu

    Pedaran Produk Nyarankeun Produk Dianjurkeun ku seller 0-1100 darajat 1200c usik K / J / T / N jenis sensor suhu thermocouple $ 0,90 - $ 6,30 / Potongan 2 Potongan Thread Armored / Flanged 1200c Suhu tinggi JKTS Tipe sensor suhu sirah thermocouple kalawan M6 Screw $ 1285 - $ 1285. / Potongan 2 Potongan 0.25mm/0.3mm/0.35mm/0.4mm/0.5mm B/R/S tipe platinum-rhodium thermocouple kawat $0.45 – $0.90 / Méter 100.0 Méter Suhu luhur 4-20mA PT100...
  • BSRK tipe thermo sababaraha platinum rhodium thermocouple

    BSRK tipe thermo sababaraha platinum rhodium thermocouple

    Pedaran Produk Unsur PT100,PT1000,CU50,CU100, Standar kualitas Test séjén IEC584, IEC1515, GB / T16839-1997, JB / T5582-91 Kelas Kelas I, Kelas II Unsur diaméter kawat Tipe Tunggal: 2-8mm, Tipe ganda: 3 -8mm, ngaropéa Protection tube materia 304, 310S, 316etc Unsur diaméter kawat Tipe Tunggal: 2-8mm, tipe ganda: 3-8mm, ngaropéa rentang Ukur PT100: -200 nepi ka 500 ℃ keur Kelas A, -200 nepi ka 600 ℃ keur Kelas B Cu50 (-50 ~ 150 ℃), Cu100 ( ...
  • sensor hawa kamar waterproof minyak pt 100 thermocouple k-tipe knalpot sensor hawa leutik

    sensor hawa kamar waterproof minyak pt 100 thermocouple k-tipe knalpot sensor hawa leutik

    K Tipe thermocouple kalawan malapah logam atawa kabel kalungguhan anu loba dipaké dina aviation, nuklir, minyak bumi, kimia, Metalurgi, mékanis, séktor industri listrik sarta séjén sarta widang ilmiah;Tipe K biasana dipaké kalawan indikator, recorder, controller, sarta komputer jeung alat lianna.Tipe K tiasa langsung ngukur rupa-rupa cair, uap & gas sareng suhu permukaan padet tina 0 ℃ dugi ka 1300 ℃.Utamana cocog pikeun dipasang di tempat suhu miniatur khusus kalayan pipa sempit, bending sareng réspon gancang diperyogikeun.

  • Nyolok dina output pamancar hawa 4-20mA

    Nyolok dina output pamancar hawa 4-20mA

    pamancar hawa

    Modul pamancar suhu séri KH nyaéta kalayan catu daya 24V, sistem dua-kawat pamancar terpadu.Produk ngadopsi sirkuit terpadu impor, résistansi termal atanapi amplifikasi sinyal thermocouple sareng konvérsi kana arus kaluaran 4-20mA atanapi 0-10mA, atanapi tegangan kaluaran 0 ~ 5V.Hiji pamancar Armored bisa langsung ngukur gas atawa suhu cair sabagian cocog pikeun pangukuran rentang suhu low, pikeun nungkulan kondensasi cai dina dampak pangukuran suhu.
  • Panyambung thermocouple tipe K omega standar jalu jeung bikang

    Panyambung thermocouple tipe K omega standar jalu jeung bikang

    konektor thermocouple kalawan malapah logam atawa kabel kalungguhan loba dipaké dina aviation, nuklir, minyak bumi, kimia, metalurgi, mékanis, séktor industri listrik sarta séjén sarta widang ilmiah;Tipe K biasana dianggo sareng indikator, recorder, controller, sareng komputer sareng alat anu sanés.Tipe K tiasa langsung ngukur rupa-rupa cair, uap & gas sareng suhu permukaan padet tina 0 ℃ dugi ka 1300 ℃.Utamana cocog pikeun dipasang dina tempat suhu miniatur khusus kalayan pipa sempit, bending sareng réspon gancang diperyogikeun

  • jenis thermocouple - tipe patch

    jenis thermocouple - tipe patch

    Tipe K thermocouple / PT100 sensor suhu mangrupakeun sensor hawa maké platinum (PT) lalawanan jeung hawa boga hubungan fungsi tangtu, kusabab precision tinggi na, rentang ukuran badag, reproducibility jeung stabilitas.Bisa langsung ngukur suhu permukaan rupa cair, uap, gas jeung padet.Utamana cocog pikeun instalasi di tempat hawa miniaturized husus, pipe sempit, bending, sarat respon gancang.
    spésifikasi sensor suhu:
    1. Kisaran suhu pamakean:
    K (- 50 ~ 1300 ° C), S (50 ~ 1700 ° C), T (200 ~ 350 ° C), E (0 ~ 800 ° C), J (0 ~ 1000 ° C), B (300 ~ 1800 ° C), N (0 ~ 1300 ° C)
    PT100: -200 nepi ka 500 ℃ pikeun Kelas A, -200 nepi ka 600 ℃ pikeun Kelas B Cu50 (-50 ~ 150 ℃), Cu100 (-50 ~ 150 ℃)
    2. Paké panganteur 2/3-kawat
    3. Akurasi ti Kelas I, Kelas II
    Fitur:
    1. precision High jeung stabilitas alus;
    2. sensitipitas tinggi na linearity alus;
    3. waktos respon pondok tur kasaluyuan alus;
    4. Struktur kompak, instalasi gampang, kinerja waterproof alus