Sénsor geter

  • 100mV/g Integrative Piezoelektrik Geter Speed ​​Triaxial Transduser Geter pamancar

    100mV/g Integrative Piezoelektrik Geter Speed ​​Triaxial Transduser Geter pamancar

    Katerangan Produk
    KH5004 3-axis: KH5004 accelerometer dirancang kalayan prinsip pangaruh piezoelektrik, pangukuran 3 sumbu, ngarojong rupa-rupa pilihan instalasi, bisa nyadiakeun kinerja tinggi na nilai alus teuing, papanggih tés diversified ka extent greatest.Produkna dipasang sareng sirkuit integrasi precision, anu tiasa ngukur tilu arah X, Y, sareng Z dina waktos anu sami, sareng kaluaran sinyal 4-20mA atanapi IEPE.Pamaké tiasa nyambungkeun PLC / DCS atanapi alat ngawaskeun kolektor anu sanés, utamina dianggo pikeun ngawaskeun kaayaan geter tina gear sareng bantalan mesin puteran industri (motor, pompa, centrifuges, compressor, blowers, jsb.), ngawaskeun kasalahan, géologi rékayasa, ngawaskeun géologis. , Geter wangunan luhur-naékna jeung struktur badag, jsb.
  • Fan pompa Geter pamancar 4-20ma Perumahan sénsor Geter Pikeun Geter Sistim pangimeutan

    Fan pompa Geter pamancar 4-20ma Perumahan sénsor Geter Pikeun Geter Sistim pangimeutan

    Katerangan Produk
    KH400A accelerometer piezoelectric nyaéta accelerometer piezoelectric sensitipitas low frékuénsi low kalawan sirkuit IEPE diwangun-di;eta ngarobah kaluaran muatan ku sensor piezoelektrik tipe muatan jadi kaluaran tegangan impedansi low ngaliwatan preamplifier dipasang di jero sensor.sensor tipe IEPE biasana dina bentuk kaluaran dua-kawat, nyaeta, sumber arus konstan dipaké pikeun catu daya;garis sarua dipaké pikeun catu daya jeung sinyal.Biasana bagian DC disaring ku saringan high-pass dina kaluaran catu daya ayeuna konstan.Kauntungan pangbadagna sensor tipe IEPE nyaéta kualitas sinyal pangukuran alus, noise low, kamampuhan anti gangguan kuat sarta pangukuran jarak jauh, utamana loba sistem akuisisi data anyar geus dilengkepan sumber arus konstan, kituna, IEPE sensor bisa langsung disambungkeun ka sistem pangumpulan data.Tanpa instrumentasi sekundér anu sanés.Sensor IEPE laun-laun ngagentos accelerometers piezoelektrik kaluaran muatan tradisional dina tés geter.KH400A boga ciri sensitipitas tinggi, stiffness tinggi, sarta réspon frékuénsi low wates handap.Hal ieu loba dipaké dina Geter sarta pangukuran shock di aerospace, aviation, transportasi, konstruksi, sasak, ngawaskeun industri, panalungtikan ilmiah sarta pangajaran, pangukuran jeung widang lianna;utamana cocog pikeun nguji struktur sasak, ngawangun Low-gedéna, pisan low-frékuénsi widang Geter kayaning monitoring Geter, deteksi gempa, taneuh jeung ngawaskeun Geter yayasan.

     

  • Waterproof Geter pamancar Eddy Ayeuna Deukeutna sénsor Pikeun Deteksi State Mechanical

    Waterproof Geter pamancar Eddy Ayeuna Deukeutna sénsor Pikeun Deteksi State Mechanical

    Katerangan Produk

    kasimpulan
    Sensor arus eddy tiasa ngukur jarak antara konduktor logam anu diukur sareng permukaan usik sacara statik sareng dinamis kalayan non-kontak, linieritas luhur sareng résolusi anu luhur.Sapertos geter radial, amplitudo sareng posisi axial aci.Diantara sadaya gejala sesar anu aya hubunganana sareng kaayaan mékanis, pangukuran geter mékanis anu paling otoritatif sabab ngandung inpormasi amplitudo, fase sareng frekuensi dina waktos anu sami.

  • usik kombinasi opat-parameter KR939SB4 cooling tower reducer geter suhu 4-20ma Geter pamancar

    usik kombinasi opat-parameter KR939SB4 cooling tower reducer geter suhu 4-20ma Geter pamancar

    Katerangan Produk
    Panyilidikan kombinasi tilu-parameter nyaéta pamancar kombinasi anu ngukur suhu minyak, tingkat minyak sareng geter.produk ieu adopts sensor-precision tinggi na chip processing diimpor, sahingga kaluaran tilu-parameter nyaéta sinyal dua-kawat 4-20mA, nu bisa langsung disambungkeun kana rupa-rupa instrumen sekundér umum, atawa akuisisi data komputer tur sistem kontrol ( DCS, PLC, jsb).Pemancar ngabogaan harga low, kinerja unggul, sakabeh struktur anti korosi stainless steel sarta sealing alus tur ukuran anti Geter, meh tiasa dianggo online pikeun lila tanpa pangropéa dina lingkungan kasar ayeuna.Metodeu kaluaran ayeuna diadopsi ku pamancar kombinasi tilu-parameter terpadu HN500B, gaduh ciri transmisi jarak jauh sareng anti gangguan anu saé.Éta mangrupikeun pilihan anu idéal pikeun ngukur suhu minyak, tingkat minyak sareng geter dina mesin puteran, mesin reciprocating sareng alat-alat sanés.
  • Kustomisasi harga pabrik geter pamancar eddy ayeuna usik sensor tester sensor jarak

    Kustomisasi harga pabrik geter pamancar eddy ayeuna usik sensor tester sensor jarak

    Sensor arus eddy tiasa ngukur jarak antara konduktor logam anu diukur sareng permukaan usik sacara statik sareng dinamis kalayan non-kontak, linieritas luhur sareng résolusi anu luhur.Sapertos geter radial, amplitudo sareng posisi axial aci.Diantara sadaya gejala sesar anu aya hubunganana sareng kaayaan mékanis, pangukuran geter mékanis anu paling otoritatif sabab ngandung inpormasi amplitudo, fase sareng frekuensi dina waktos anu sami.

  • Fan pompa Geter pamancar 4-20ma Perumahan sénsor Geter Pikeun Geter Sistim pangimeutan

    Fan pompa Geter pamancar 4-20ma Perumahan sénsor Geter Pikeun Geter Sistim pangimeutan

    KH400A accelerometer piezoelectric nyaéta accelerometer piezoelectric sensitipitas low frékuénsi low kalawan sirkuit IEPE diwangun-di;eta ngarobah kaluaran muatan ku sensor piezoelektrik tipe muatan jadi kaluaran tegangan impedansi low ngaliwatan preamplifier dipasang di jero sensor.sensor tipe IEPE biasana dina bentuk kaluaran dua-kawat, nyaeta, sumber arus konstan dipaké pikeun catu daya;garis sarua dipaké pikeun catu daya jeung sinyal.Biasana bagian DC disaring ku saringan high-pass dina kaluaran catu daya ayeuna konstan.Kauntungan pangbadagna sensor tipe IEPE nyaéta kualitas sinyal pangukuran alus, noise low, kamampuhan anti gangguan kuat sarta pangukuran jarak jauh, utamana loba sistem akuisisi data anyar geus dilengkepan sumber arus konstan, kituna, IEPE sensor bisa langsung disambungkeun ka sistem pangumpulan data.Tanpa instrumentasi sekundér anu sanés.Sensor IEPE laun-laun ngagentos accelerometers piezoelektrik kaluaran muatan tradisional dina tés geter.KH400A boga ciri sensitipitas tinggi, stiffness tinggi, sarta réspon frékuénsi low wates handap.Hal ieu loba dipaké dina Geter sarta pangukuran shock di aerospace, aviation, transportasi, konstruksi, sasak, ngawaskeun industri, panalungtikan ilmiah sarta pangajaran, pangukuran jeung widang lianna;utamana cocog pikeun nguji struktur sasak, ngawangun Low-gedéna, pisan low-frékuénsi widang Geter kayaning monitoring Geter, deteksi gempa, taneuh jeung ngawaskeun Geter yayasan.
    Ngaran
    Pamancar geter
    Jenis sénsor
    Piezoelektrik
    Bahan piezoelektrik
    PZT-5
    Rentang ukur
    (laju geter)0-200 mm/s
    Pangukuran
    kasalahan ± 3% vom Endwert
    Nomer pangukuran
    1 sumbu
    rentang frékuénsi
    (laju geter) 5Hz-1000Hz
    tegangan operasi
    +12-24 V
    Jinis tegangan
    DC
    fungsi kaluaran
    4-20 mA
    Jenis pamasangan
    Threaded jalu M8 x 1,25 jeung 1/4 "-28 UNF
    Sambungan
    M10 * 1,5 panyambungna
    Bahan
    stainless steel 316L
  • Sénsor ngawaskeun Geter MIC-ZD

    Sénsor ngawaskeun Geter MIC-ZD

    Pamancar Geter integratif MIC-ZD, ngahijikeun sénsor geter tradisional sareng sirkuit ukur akurasi babarengan, henteu ngan ukur ngahontal "sensor + pemancar" modeu fungsi sistem pangukuran geter, tapi ogé ngahontal sistem ukuran geter ékonomi tapi akurasi tinggi.Pamancar tiasa nyambung langsung sareng PLC, DCS atanapi sistem anu sanés.Dipasang dina panutup bantalan mesin puteran, pamancar mangrupa pilihan idéal pikeun turbin uap, compressors, motor, blower, fans, pompa cai jsb pikeun ngukur speed Geter atawa amplitudo Geter.Pamancar tiasa dianggo sacara lega dina pemanasan sareng pembangkit listrik, pabrik semén, pabrik mesin, pabrik blower, pabrik kertas, mesin tambang batubara, jsb.

    Métode pamasangan:vertikal atawa horizontal dipasang dina titik geter diukur

  • Mic-Hyt Geter pangimeutan 3 -Axis sénsor

    Mic-Hyt Geter pangimeutan 3 -Axis sénsor

    MIC-XYZ integratif 3-Axis (XYZ) pamancar geter, ngahijikeun sénsor geter tradisional sareng sirkuit ukur akurasi babarengan, henteu ngan ukur ngahontal "sensor + transmitter" fungsi sistem pangukuran geter, tapi ogé ngahontal sistem ukuran geter ékonomi tapi akurasi tinggi.Pamancar tiasa nyambung langsung sareng PLC, DCS atanapi sistem anu sanés.Dipasang dina panutup bantalan mesin puteran, pamancar mangrupa pilihan idéal pikeun turbin uap, compressors, motor, blower, fans, pompa cai jsb pikeun ngukur speed Geter atawa amplitudo Geter.Pamancar tiasa dianggo sacara lega dina pemanasan sareng pembangkit listrik, pabrik semén, pabrik mesin, pabrik blower, pabrik kertas, mesin tambang batubara, jsb.

    Métode pamasangan:vertikal atawa horizontal dipasang dina titik geter diukur

  • Sénsor Pangimeutan Suhu sareng Geter MIC-HZT

    Sénsor Pangimeutan Suhu sareng Geter MIC-HZT

    Suhu integratif MIC-HZT sareng pamancar geter, ngahijikeun sensor geter tradisional sareng sirkuit ukur akurasi babarengan, henteu ngan ukur ngahontal "sensor + pemancar" fungsi sistem pangukuran geter, tapi ogé ngahontal sistem ukuran geter ékonomi tapi akurasi tinggi.Pamancar tiasa nyambung langsung sareng PLC, DCS atanapi sistem anu sanés.Dipasang dina panutup bantalan mesin puteran, pamancar mangrupa pilihan idéal pikeun turbin uap, compressors, motor, blower, fans, pompa cai jsb pikeun ngukur speed Geter atawa amplitudo Geter.Pamancar tiasa dianggo sacara lega dina pemanasan sareng pembangkit listrik, pabrik semén, pabrik mesin, pabrik blower, pabrik kertas, mesin tambang batubara, jsb.

    Métode pamasangan:vertikal atawa horizontal dipasang dina titik geter diukur

  • Mic-Hzd ngabeledug-Buktina Geter Sénsor

    Mic-Hzd ngabeledug-Buktina Geter Sénsor

    MIC-HZD integrative Explosion-proof integrative Geter sensor, integral tina sensor Geter tradisional jeung akurasi ukur circuit babarengan, teu ngan ngahontal "sensor + pamancar" modeu fungsi sistem ukur Geter, tapi ogé ngahontal ékonomi tapi akurasi tinggi sistem ukuran Geter.Pamancar tiasa nyambung langsung sareng PLC, DCS atanapi sistem anu sanés.Dipasang dina panutup bantalan mesin puteran, pamancar mangrupa pilihan idéal pikeun turbin uap, compressors, motor, blower, fans, pompa cai jsb pikeun ngukur speed Geter atawa amplitudo Geter.Pamancar tiasa dianggo sacara lega dina pemanasan sareng pembangkit listrik, pabrik semén, pabrik mesin, pabrik blower, pabrik kertas, mesin tambang batubara, jsb.

    Métode pamasangan:vertikal atawa horizontal dipasang dina titik geter diukur

  • Sénsor Suhu Jeung Geter

    Sénsor Suhu Jeung Geter

    MIC-HZD integrative Explosion-proof integrative Geter sensor, integral tina sensor Geter tradisional jeung akurasi ukur circuit babarengan, teu ngan ngahontal "sensor + pamancar" modeu fungsi sistem ukur Geter, tapi ogé ngahontal ékonomi tapi akurasi tinggi sistem ukuran Geter.Pamancar tiasa nyambung langsung sareng PLC, DCS atanapi sistem anu sanés.Dipasang dina panutup bantalan mesin puteran, pamancar mangrupa pilihan idéal pikeun turbin uap, compressors, motor, blower, fans, pompa cai jsb pikeun ngukur speed Geter atawa amplitudo Geter.Pamancar tiasa dianggo sacara lega dina pemanasan sareng pembangkit listrik, pabrik semén, pabrik mesin, pabrik blower, pabrik kertas, mesin tambang batubara, jsb.

    Métode pamasangan:vertikal atawa horizontal dipasang dina titik geter diukur

  • Manual Sénsor Akselerasi MIC-G

    Manual Sénsor Akselerasi MIC-G

    Pamancar Akselerasi integratif MIC-G, ngahijikeun sénsor geter tradisional sareng sirkuit ukur akurasi babarengan, henteu ngan ukur ngahontal "sensor + transmitter" fungsi sistem pangukuran akselerasi, tapi ogé ngahontal sistem ukuran Akselerasi ékonomi tapi akurasi tinggi.Pamancar tiasa nyambung langsung sareng PLC, DCS atanapi sistem anu sanés.Dipasang dina panutup bearing mesin puteran, pamancar mangrupa pilihan idéal pikeun turbin uap, compressors, motor, blower, fans, pompa cai jsb mun ngukur Acceleration.The pamancar bisa dipaké lega dina pemanasan sarta pembangkit listrik, pabrik semén, mesin. pabrik, pabrik blower, pabrik kertas, mesin tambang batubara jsb.

    Métode pamasangan:vertikal atawa horizontal dipasang dina titik geter diukur

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2